Συνεχίζει να γράφει Ιστορία ο Χρίστος Νικολάου

Από: Μαρίνα Σταύρου

Το ένα μετά το άλλο φέρνει τα καλά αποτελέσματα ο Παφίτης αθλητής Χρίστος Νικολάου ο οποίος παρά τα 43 του χρόνια δείχνει να είναι στην καλύτερή του αγωνιστική κατάσταση από ποτέ.

Ο Νικολάου σημείωσε άλλη μια σπουδαία επιτυχία καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στο IBJJF Open στο Τελ Αβίβ όπου αγωνίστηκε με τους Soul Fighters από το Ισραήλ του Amir Boaron ως ο μόνος Κύπριος αθλητής μετά από σχετική πρόσκληση που του έγινε.

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση η οποία λαμβάνει χώρα στο Ισραήλ και προβάλετε σε όλο τον πλανήτη μετέχουν οι καλύτεροι αθλητές του αθλήματος και σίγουρα η συμπερίληψη του συμπολίτης μας πρωταθλητή μόνο τυχαία δεν είναι.

O Χρίστος με τις συνεχιζόμενές του επιτυχίες αποδεικνύει στην πράξη ότι μέσα από σκληρή δουλειά, επιμοβή και υπομονή μπορείς να πετυχαίνεις τους στόχους και τα όνειρά σου και σίγουρα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νέο αθλητή.

Κάτω από αυτά τα δεδομένα επιτυχία αποτελεί μόνο και μόνο η συμπερίληψή σου σε μια τόσο επίλεκτη λίστα πόσο μάλλον να ανέβεις και στο βάθρο κατακτώντας την ιδιαίτέρως τιμητική δεύτερη θέση.