Σε εξέλιξη ο αγώνας Κύπρος – Σερβία

Από: Antri Pilea

Με αντίπαλο τη Σερβία συνεχίζει σήμερα τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η Εθνική μας ομάδα Νεανίδων.

Ο αγώνας άρχισε στις 12:00 το μεσημέρι και θα διεξαχθεί στο Στάδιο της Σπαρτάκ στο Μογκίλεφ. Δείτε τον αγώνα ζωντανά εδώ:

Η αποστολή της Εθνικής μας βρίσκεται στη Λευκορωσία που φιλοξενεί όλους τους αγώνες για τον ενδέκατο όμιλο, με στόχο τον καλύτερο δυνατό απολογισμό.

Ο βαθμός δυσκολίας υψηλός, όμως οι νεαρές ποδοσφαιρίστριες μας με δεδομένο το κέρδος της εμπειρίας, επιδιώκουν παράλληλα και καλές παρουσίες απέναντι σε ισχυρές ομάδες με υψηλή θέση κατάταξης στη βαθμολογία της UEFA.

Όπως επισήμανε και η Ομοσπονδιακή μας προπονήτρια Ιουλία Παναγιώτου, μέσα από αυτούς τους αγώνες στοχεύουμε να δημιουργήσουμε πιο ανταγωνιστικό σύνολο και να γίνουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι πιο διεκδικητικοί.

Η Σερβία όπως έδειξε και στο παιχνίδι της πρεμιέρας, είναι μια ισχυρή αντίπαλος που διεκδικεί με απαιτήσεις εισιτήριο πρόκρισης για τον elite round της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις, η Ομοσπονδιακή μας προπονήτρια θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το σχήμα που παρέταξε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης και με το δεδομένο ότι υπάρχουν οι γνωστές απουσίες της Χρύσως Μιχαήλ και της Ευτέρπης Ηλία.

Θα διαιτητεύσει η Ελβετίδα Michèle Schmölzer.

Στον άλλο αγώνα του Σαββάτου που θα αρχίσει στις 18:00, η Λευκορωσία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

1.Αγγλία8-03
2.Σερβία4-13
3.Λευκορωσία1-40
4.Κύπρος0-80