Ουσιαστικός ο Ευαγόρας πήρε το τρίποντο απέναντι στον μαχητικό Ακρίτα Β’ (εικ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο Κοινοτικό Γήπεδο Τάλας βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής το “AthlitikaPress.com” για το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του νέου Αγροτικού Πρωταθλήματος ανάμεσα στον γηπεδούχο Ευαγόρα Παλληκαρίδη Πάφου και τον Ακρίτα Χλώρακας Β’ 2015.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα που κυριάρχησε ήταν του Ευαγόρα, καθώς βρέθηκε μέχρι την ανάπαυλα να κερδίζει με 3-0. Τα πρώτα δύο γκολ της σεζόν για τους «γαλάζιους» πέτυχε ο Στέλιος Χαραλάμπους , ενώ το τρίο σημειώθηκε με αυτογκόλ. Να σημειώσουμε ότι οι φιλοξενούμενοι στο α’ μέρος δεν είχαν ρόλο κομπάρσου στον αγώνα, αντιθέτως έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ, ωστόσο τους σταμάτησε ο εκπληκτικός Μιχάλης Αριστοτέλους.

Στην επανάληψη η ομάδα της Χλώρακας ήταν αυτή που κυριάρχησε και κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με την εκπληκτική ενέργεια του Λούκα Νικηφόρου. Μάλιστα, έχασε κάποιες καλές στιγμές να μειώσει περαιτέρω, όμως της έλειψε η τελική προσπάθεια.

Δέκα λεπτά περίπου πριν την λήξη ο Ακρίτας σε μία ανυποψίαστη φάση κατάφερε να πετύχει το 3-2 με κοντινό πλασέ και να βάλει «φωτιά» στον αγώνα.

Το γεγονός αυτό «ξύπνησε» τους ποδοσφαιριστές του Ευαγόρα, οι οποίοι με την σειρά τους άρχισαν να δημιουργούν κάποιες καλές φάσεις για γκολ. Το 3-2 ωστόσο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, με την ομάδα του Βασίλη Νικολάου να παίρνει το πρώτο τρίποντο της σεζόν.