ΔΙΑΣ Έμπας: Εντυπωσιακή η πρώτη ιστορική εμφάνιση με KORANTINA HOMES κύριο χορηγό [vid]

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με ένα ωραίο βίντεο απευθείας από το εργοστάσιο εκτύπωσης ο ΔΙΑΣ Έμπας προϊδεάζει για την πρώτη του επίσημη και ιστορική εμφάνιση τους φίλους του σωματείου.

Το νεοσύστατο σωματείο της Έμπας έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μέσω της σελίδας του στα Social Media το πρώτο δείγμα γραφής για την πρώτη εμφάνιση της ομάδας.

Τα πρώτα χαρακτηριστικά που μπορεί κάποιος να διακρίνει στην πρώτη εμφάνιση του ΔΙΑ είναι ο κύριος χορηγός που δεν είναι άλλος από την εταιρεία KORANTINA HOMES η οποία στηρίζει μεγάλες ομάδες της Επαρχίας μας, όπως η Πάφος FC και ο Παφιακός.

Ιδιαίτερη εντύπωση μας έκαναν μικρές λεπτομέρειες στη στολή του ΔΙΑ που είναι στα πρότυπα μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού όπως το DIAS VOLLEYBALL ψηλά πάνω στην πλάτη με τη σημαία της Κύπρου καθώς και το λογότυπο του σωματείου στους αριθμούς στο πίσω μέρος της φανέλας.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί και ο κεραυνός στο μπροστινό μέρος της εμφάνισης που είναι και μέρος του εμβλήματος του ΔΙΑ και φυσικά παραπέμπει σε δύναμη και ισχύ.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στο βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα του ΔΙΑ στο FACEBOOK ότι τα ονόματα των αθλητριών του σωματείου είναι γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες και σε αυτές αναγράφεται το επίθετο. Όπως φαίνεται η στολή έχει σχεδιαστεί και εκτυπωθεί μόνο για το σωματείο είναι πρωτότυπη και δεν υπάρχει όμοιά της.