Muay Thai Boxing: Ο Δημήτρης ήδη γράφει Ιστορία- Σε 39 αγώνες έχει 35 νίκες με 23 νοκ άουτ

Από: Μαρίνα Σταύρου

Όταν τα καλά αποτελέσματα σε “αναγκάζουν” να ασχοληθείς με ένα αθλητή πάει να πει ότι προηγήθησαν ώρες, μέρες, εβδομάδες, μήνες και χρόνια σκληρών προπονήσεων, προσωπικών θυσιών και στερήσεων για να βλέπουμε εμείς σήμερα τα θετικά αποτελέσματα.

Έφτασε ο καιρός λοιπόν δικαιωματικά να αναφερθούμε στον Δημήτρη Τζειρανίδη απο την Πάφο, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο Muay Thai Boxing , σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς, που έχει βγάλει ποτέ η Κύπρος.

Ο Τζειρανίδης σε ηλικία 9 ετών άρχισε να “καταπίνει χιλιόμετρα” και να σφίγγει γροθιές στον επαρχιακό σύλλογο Muay Thai Kickboxing MMA Πάφου με εκπαιδευτή τον Νικολάου Χρίστο, προπονητή των επιτυχιών, και τον Boyan Dimitrov.

Πρόκειται για ένα σεμνό αθλητή, προσγειωμένο, με ήθος και αθλητοπρέπεια. Ο Δημήτρης έχει στο ενεργητικό του 39 αγώνες 35 νίκες 23 νοκ άουτ. Αγωνίζεται στην κατηγορία Bantamweight και super bantamweight. Είναι ήδη, εδώ και πολλά χρόνια, πρωταθλητής Κύπρου με αρκετές διακρίσεις τόσο στο νησί μας όσο και στο εξωτερικό.

Ο νεαρός αθλητής κατέχει τον τίτλο τις WKO σε τοπικό επίπεδο, τον τίτλο της WKF σε International επίπεδο, Castle Gladiator champion σε τοπικό επίπεδο, Colosseum champion σε τοπικό επίπεδο, χρυσός στο πανευρωπαϊκό της WMF το 2015, ασημένιο μετάλλιο στα Tafisa Games που έγιναν στην Ινδονήσια το 2016 και χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που έγινε στην Bangkok το 2017.

Μια από τις μεγάλες επιτυχίες του Δημήτρη, όπου έχει πραγματικά εντυπωσιάσει το κοινό, είναι αυτή στο Muay Thai Grand Prix 24/UFC FIGHT PASS, μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις Muay Thai στον κόσμο, που έγινε στο Ηνωμένο βασίλειο στις 7 Απριλίου ενάντια στον αήττητο μέχρι τότε τον Adrian Maguire όπου κατάφερε να τον κατατροπώσει μέσα στο ίδιο του το ‘σπίτι’! ( ακολουθεί video highlights του αγώνα)

Επόμενος αγώνας του Δημήτρη είναι στο MTGP που θα γίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο τον Νοέμβριο όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί το όνομα του στην πατρίδα του!

https://www.facebook.com/WICKEDONE.BRAND/videos/332908650716453/