Κλεόπας Θεοφάνους (Φοίνικας): “Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη στην έδρα μας”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Πανέτοιμοι για το νέο Πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ δηλώνουνστο σωματείο του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 16:30, η ομάδα του Στέλιου Σοφοκλέους υποδέχεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου.

Η ιστοσελίδα μας λίγες ώρες πριν ο Φοίνικας εισέλθει στη “μάχη” του πρωταθλήματος, επικοινώνησε με τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Κλεόπα Θεοφάνους, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους και τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Για την προετοιμασία του Φοίνικα:

Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία. Ήρθαν παίκτες στην ομάδα μας που μπορούν να σηκώσουν το βάρος της Επίλεκτης Κατηγορίας. Ήρθε ο καιρός να αποδείξουν στο γήπεδο τι αξίζουν. Από την μεριά της διοίκησης έχουμε κάνει τα πάντα για τους ποδοσφαιριστές και περιμένουμε τώρα να μας αποζημιώσουν. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να έχουμε μία καλή χρονιά.

Για τους στόχους της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα:

Στόχος της ομάδας μας φέτος είναι μακριά από “περιπέτειες” και ότι θέλει ας προκύψει μετά.

Για το φετινό πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ:

Άγνωστο είναι το πρωτάθλημα. Ομάδες που πέρσι μπορεί να κινδύνευαν για υποβιβασμό, φέτος μπορεί να πηγαίνουν για άνοδο. Το άγνωστο πρέπει να το φοβόμαστε πολύ και να μας κάνει διπλά προσεκτικούς. Αυτό το κάνει να είναι ένα “ύπουλο” πρωτάθλημα.

Για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (21/9) κόντρα στην ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου:

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Από την στιγμή που αγωνιζόμαστε στο γήπεδο μας θέλουμε το τρίποντο όποιος και να είναι ο αντίπαλος.

Για τον κόσμο της ομάδας:

Είναι κοντά στην ομάδα μας. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται και από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ την διάθεση των 200 “season ticket” και κοντεύουμε στο “φράγμα” των 300 διαρκείας. Νομίζω καμία άλλη ομάδα όχι μόνο στην κατηγορία μας αλλά και σε υψηλότερες δεν έχουν τέτοιο αριθμό εισιτηρίων διαρκείας. Είναι υποχρέωση μας αλλά και καθήκον μας αυτό τον κόσμο να τον αποζημιώσουμε.”