Πολύβιος Παλιούρας: “Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κόπιτς”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Διάφορα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πιθανή απόλυση του προπονητή της Πάφος FC Ζέλικο Κόπιτς, αν ο Κροάτης τεχνικός δεν καταφέρει στο προσεχές διάστημα να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στις τάξεις της ομάδας.

Μάλιστα, όπως συγκεκριμένα δημοσιεύθηκε, οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της Πάφου είναι πολύ δυσαρεστημένοι από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τους στο πρωτάθλημα και γι’ αυτό τον λόγο ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του Κόπιτς.

Η ιστοσελίδα μας ήρθε σε επικοινωνία με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΠΑΦΙΤΙΚΗΣ ομάδας Πολύβιο Παλιούρα, ο οποίος ερωτηθείς για αυτά τα δημοσιεύματα μας ανάφερε τα εξής:

” Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή και το επιτελείο του και είναι πολύ νωρίς ακόμα να κριθεί. Επίσης είναι άξιο απορίας γιατί ανάλογα άρθρα δεν κυκλοφορούν σχετικά με ομάδες οι οποίες είχαν πολύ χειρότερη απόδοση σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές σε σχέση με την ομάδα της Πόλης μας ή όποια έχει δείξει αρκετά καλά σημάδια και ποιότητα. Επίσης δε γίνονται οι οποιεσδήποτε συζητήσεις με κανέναν υποψήφιο προπονητή αφού δεν υπάρχει κανένα θέμα αλλαγής της τεχνικής ηγεσίας. Για όποια νέα σχετικά με την ομάδα μας υπάρχουν τα επίσημα media της ΠΑΦΟΣ FC. “