Κρ. Ρονάλντο: «Το σεξ με την Χεορχίνα καλύτερο και από ομορφότερο γκολ μου»

Από: Γιώργος Γεωργίου

Η συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν ήταν απολαυστική, είχε συγκίνηση, έβγαλε ειδήσεις όμως είχε και μια απάντηση που ούτε και η σύντροφος του, Χεορχίνα, δεν θα περίμενε να ακούσει.

Στα 34 του ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τον τρόπο να βρίσκεται στον αφρό. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους συνεχίζει να μεγαλουργεί στο ποδόσφαιρο επεκτείνοντας καθημερινά τον μύθο του. Η συζήτηση με τον Βρετανό δημοσιογράφο, Πιρς Μόργκαν πριν λίγα 24ωρα έφερε στην επιφάνεια και άλλες πτυχές του χαρακτήρα του Κριστιάνο.

Από την συγκίνηση για τον χαμό του πατέρα του, στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο Πορτογάλος έχει χτίσει έναν τεράστιο μύθο γύρω από το όνομά του και το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Ποιος όμως περίμενε να ακούσει την παρακάτω απάντηση. Η ερώτηση για το αν το τέρμα… ποδήλατο που πέτυχε κόντρα στην Γιουβέντους όντας με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Χεορχίνα πάνω από όλα για τον Κριστιάνο

Λίγους μήνες πριν αποφασίσει να μετακομίσει στο Τορίνο και την Γιουβέντους, ο 34χρονος τέθηκε αντιμέτωπος με τους «Μπιανκονέρι». Στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε σχεδόν μόνος του να στείλει την ομάδα του στα ημιτελικά. Η στιγμή που θα μείνει χαραγμένη στους πάντες ήταν το απίθανης ομορφιάς τέρμα του στο Τορίνο έχοντας απέναντι του τον Τζίτζι Μπουφόν. Ο Κριστιάνο με την λεγόμενη κίνηση… ποδήλατο εκτέλεσε τον Ιταλό πετυχαίνοντας ίσως το γκολ της καριέρας του.

Εύλογα λοιπόν ο Πιρς Μόργκαν τον ρώτησε αν αυτός ο στόχος βαθμολογείται με τον μεγαλύτερο βαθμό από όσα έχει κάνει. Ο Πορτογάλος απάντησε κάνοντας με την φράση του σίγουρα την Χεορχίνα να κοκκινίσει! «Όχι, όχι δεν είναι καλύτερο από την ερωτική μου ζωή με την Χεορχίνα, όχι» αποκρίθηκε προκαλώντας εύλογα γέλιο στην αίθουσα.