Μετρούν αντίστροφα οι Ακρίτας, ΕΝΑΔ, Πέγεια, Γεροσκήπου FC και Φοίνικας Αγίας Μαρίνας

Από: Γιώργος Γεωργίου

Λίγες μέρες έχουν απομείνει μέχρι την έναρξη των πρωταθλημάτων των μικρότερων κατηγοριών της ΚΟΠ.

Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της πρεμιέρας των Β’, Γ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Αρχή κάνουμε με τον ανανεωμένο Ακρίτα Χλώρακας, ο οποίος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος  θα υποδεχτεί στο Κοινοτικό Γήπεδο Χλώρακας τον Ερμή Αραδίππου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 16:30. Τα ηνία στην διοίκηση ανέλαβε ο Γιώργος Γεωργίου, ενώ προπονητής της ομάδας παραμένει ο Κώστας Σωκράτους.

Συνέχεια με την ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς. Παρά τα πολλά διοικητικά προβλήματα που αντιμετώπισε το σωματείο της Πόλης καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, εντούτοις με πολλές κινήσεις σε μικρό χρονικό διάστημα από την διοίκηση του Λευτέρη Παναγή, δημιουργήθηκε ένα αξιόμαχο σύνολο. Η ομάδα του Josu Gonzalez (προπονητής) στην πρεμιέρα της Γ’ Κατηγορίας θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας αγώνα τον Ηρακλή Γερολάκκου. Το ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 16:30.

Στο φετινό πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ θα λάβουν μέρος τρεις ομάδες της επαρχίας Πάφου και αυτό δίνει επιπλέον ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, Πέγεια 2014, Φοίνικας Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς και Γεροσκήπου FC θα ριχτούν στην «μάχη» του πρωταθλήματος το Σαββατοκύριακο 21-22  Σεπτεμβρίου.

Σε ότι αφορά το σωματείο της Πέγειας, στο καλοκαίρι που μας πέρασε υπήρξε ανανέωση σε όλα τα επίπεδα. Την σκυτάλη στην προεδρία της διοίκησης ανέλαβε ο Χάρης Αρκαδίου. Προπονητής της ομάδας επιλέχθηκε ο Γιάννης Χριστοδούλου, ο οποίος σε συνεργασία με την διοίκηση δημιούργησαν ένα υπερπλήρες και ποιοτικό ρόστερ! Στο παιχνίδι της πρεμιέρας η Πέγεια θα υποδεχτεί την ομάδα του Κόρνου FC 2013. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας στις 16:30.

Με την γνωστή επιτυχημένη συνταγή θα μπει στο νέο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας και ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς. Ο Στέλιος Σοφοκλέους για άλλη μία σεζόν θα είναι ο προπονητής της ομάδας, ενώ στην διοίκηση ανέλαβε πρόεδρος ο Γιώργος Σιαηλής. Στο ρόστερ προστέθηκαν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο μαζί με τον βασικό κορμό της ομάδας. Στην πρεμιέρα ο Φοίνικας θα υποδεχτεί την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Στάδιο «Ευριπίδης», το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 16:30.

Φινάλε κάνουμε με την νεοφώτιστη στην Κατηγορία ομάδα της Γεροσκήπους FC. Μιχάλης Χατζημιτσής και Πάμπος Αχιλλέως ένωσαν δυνάμεις στο διοικητικό κομμάτι. Προπονητής της ομάδας επιλέχθηκε ο Σάββας Πικραμένος, ο οποίος σε συνεργασία με την διοίκηση δημιούργησαν ένα νεανικό σύνολο, με πινελιές εμπειρίας. Στην περίοδο της προετοιμασίας η Γεροσκήπου «έκλεψε» τις εντυπώσεις εντός του αγωνιστικού χώρου. Στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δόξα Παλαιομετόχου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 16:30.