Δοκιμάζεται στο Σαν Μαρίνο η Κύπρος μας απόψε

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τον 6ο της αγώνα στον 9ο προκριματικό όμιλο του EURO 2020 δίνει σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Αντιμετωπίζει στις 21:45 εκτός έδρας το Σαν Μαρίνο και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την ανεβάσει στους επτά βαθμούς στον όμιλο.

Μετά την ισοπαλία της περασμένης Παρασκευής με το Καζακστάν, η Εθνική μας θέλει απόψε να πάρει τους τρεις βαθμούς για να δημιουργήσει καλύτερες προϋποθέσεις για τη μετέπειτα πορεία της στον όμιλο. 

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψουν οποιαδήποτε προβλήματα και ο Ραν Μπεν Σιμόν έχει στη διάθεση του και τους 23 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή.

Πρόκειται για τους Ούρκο Πάρντο, Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Παναγή, Κωνσταντίνος Μιντίκκης,  Ανδρέας Παναγιώτου,  Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ανδρέας Καρώ, Ιωάννης Κούσουλος, Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Βασιλείου, Νικόλας Ιωάννου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Μιχάλης Ιωάννου, Ματία Σπόλιαριτς, Ιωάννης Κωστή, Τζακ Ρόουλς, Γρηγόρης Κάστανος, Γιώργος Εφραίμ, Ιωάννη Πίττας, Φώτιος Παπουλής, Πιέρος Σωτηρίου και Άντονι Γεωργίου.