Ιστιοπλοΐα: Τρία μέλη του στέλνει στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα ο Ν.Ο. Πάφου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τον προπονητή του Άντη Σαρρή και τους αθλητές Μαρία Χαραλαμπίδου και Ady Jones στέλνει στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση του Ομίλου:

Με 3 αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πάφου (συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή του ομίλου μας) στην αγωνιστική Ιστιοπλοϊκη Ομάδα ΝΗΡΕΑΣ ( για το Μεσογειακό πρωτάθλημα “Challenge Trophy MARE NOSTRUM”

Το Μεσογειακό πρωτάθλημα έχει γίνει θεσμός τα τελευταία χρόνια όπου “μεγάλα” ονόματα πληρωμάτων καταφθάνουν στην Κύπρο για τον αγώνα αυτό.

Οι αθλητές και αθλήτριες που θα συμμετάσχουν με το πλήρωμα του “ΝΗΡΕΑ” στο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στη Κύπρο 6,7 και08 Σεπτεμβρίου, είναι οι εξής:

Άντης Σαρρής – προπονητής

Μαρία Χαραλαμπίδου

Ady Jones

Επιπλέον το συγκεκριμένο πλήρωμα θα λάβει μέρος στον ευρωπαϊκό αγώνα “ΚΥΠΡΟΣ – ΙΣΡΑΗΛ” που θα διεξαχθεί στις 17 έως 20 Οκτωβρίου.

Για ακόμα μια φορά ο Ν.Ο.Παφου αποδεικνύει πως η ιστιοπλοΐα δεν είναι μόνο για παιδιά και πως μπορούν όλοι να έχουν ίσες αγωνιστικές ευκαιρίες ενώ το όνομα του ομίλου βρίσκετε σχεδόν σε όλες τις διοργανώσεις του ιστιοπλοϊκού κόσμου σε Κύπρο και εξωτερικό.

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλος του Ομίλου πέρσι τέτοιο καιρό δε θα μπορούσε να φανταστεί τον Ν.Ο.Π. με τόσους ενεργούς αθλητές κι αθλήτριες σε επίπεδα αγωνιστικής ομάδας,

Οι πόρτες του Ομίλου είναι ανοικτές για όλα τα παιδιά και ενήλικες που επιθυμούν να ασχοληθούν με ένα άθλημα που προσφέρει ίσως την πληρέστερη εκγύμναση από οποιοδήποτε άλλο άθλημα, αλλά ταυτόχρονα να έχει επιτυχίες σε υψηλό επίπεδο, εφόσον το επιθυμεί. Το πιο ιστορικό σωματείο της πόλης σας περιμένει για να γίνουν οι επιτυχίες ακόμα περισσότερες!!!