Μπήκε με το δεξί η Πάφος με διπλό στο Αμμόχωστος (φωτογραφίες)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η Πάφος FC επικρατώντας της Νέας Σαλαμίνας στο στάδιο Αμμόχωστος με σκορ 1-2 με δυο γκολ που σημείωσαν στο 44ο λεπτό ο Μπεριγκό και ο Νεμετς στο 90ο.

Α’ ημίχρονο

Ο Γάλλος που έδειξε ορεξάτος συνέχισε από εκεί που έμεινε με την Ανόρθωση στην πρόβα τζενεράλε πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ, προϊόν συνεργασίας με τον Ιμπραχίμ ο οποίος σούταρε από πλάγια θέση για να βάλει ο πρώτος το πόδι και με προβολή να ανοίξει το σκορ σε ένα καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού για τους φιλοξενούμενους!

Η ομάδα του Ζέλικο Κόπιτς έπαιξε ουσιαστικό ποδόσφαιρο και είχε την υπεροχή των κινήσεων απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο με τον οποίο σίγουρα στο τέλος της χρονιάς θα παλαίψει για να διεκδικήσει όσο το δυνατόν υψηλότερη θέση.

Β’ ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “Παφιτες” ήταν πιο ουσιαστικοί όμως η υπέροχη τους δεν καρποφόρησε αφού στο 85 η γηπεδούχος ισοφάρισε με τον Κινσλεϊ. Φάσεις αργότερα οπλισε ο πρώτος σκόρερ της περυσινής χρονιάς, Άνταμ Νεμετς και ανοίγοντας τη δική του φετινή παραγωγική χρόνια έκανε το τελικό και νικηφόρο 1-2 με κεφάλια δίνοντας το πρώτο τρίποντο στην Πάφο.

Επόμενο παιχνίδι για την Πάφο είναι με την ΑΕΚ Λάρνακας στο Στέλιος Κυριακίδης με φυσικά ψηλό δείκτη δυσκολίας.


Πάφος FC: Ρούντκο, Σιρόκ, Πάνος, Λελιούκιν, Φιλιώτης, Μπεσάρα, Σάνι, Πάντσιον, Ιμπραχίμ, Μπεριγκό, Νέμετς.

Νέας Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Ντελγκάδο, Μαριάνοβιτς, Σίμπσον, Κίνγκσλει, Κωστή, Λαμπό, Τσαμπούρης, Χριστοφόρου, Κορέια, Ελουντού.