Στην Ιαπωνία, οι πρωταθλητές μας Μάριος Γεωργίου- Ηλίας Γεωργίου- Γιώργος Άγγονας

Από: Antri Pilea

Την σπουδαία εμπειρία να προπονηθούν στην Ιαπωνία με legends της Ενόργανης Γυμναστικής έχουν αυτές τις ημέρες οι πρωταθλητές μας Μάριος Γεωργίου και Ηλίας Γεωργίου και ο έφηβος πρωταθλητής μας Γιώργος Άγγονας!

Στις φώτο, οι τρεις γυμναστές μας και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Παναγιώτης Πετρίδης και Παναγιώτης Σιήππης με τον Κοχέι Ουτσιμούρα (Kohei Uchimura), κάτοχο επτά Ολυμπιακών μεταλλίων και 21 μεταλλίων σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και τον Κένζο Σιράι (Kenzo Shirai), δύο φορές νικητή Ολυμπιακών μεταλλίων και 11 μεταλλίων σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Στην Ιαπωνία, οι πρωταθλητές μας Μάριος Γεωργίου και Ηλίας Γεωργίου ολοκληρώνουν το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους εν όψει του κρίσιμου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στη Γερμανία μεταξύ 29 Σεπτεμβρίου και 14 Οκτωβρίου και εκεί θα κριθούν οι πρώτες ατομικές προκρίσεις για του Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020.

Στόχος είναι η Κύπρος να πάρει πρόκριση στην Ενόργανη Γυμναστική με περισσότερους από έναν αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες.