Απόψε ο πρώτος αγώνας του ΑΠΟΕΛ με τον Άγιαξ!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί τον Άγιαξ απόψε στις 22:00 στο ΓΣΠ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα play-off του Champions League (Cytavision).

Δύσκολο το έργο των Πρωταθλητών Κύπρου, απέναντι στους Πρωταθλητές Ολλανδίας, όμως, η προσπάθεια θα γίνει με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης εβδομάδας στο Άμστερνταμ (28 Αυγούστου, 22:00).

Η ομάδα που θα προκριθεί, θα εξασφαλίσει συμμετοχή στους ομίλους του Champions League ενώ η ομάδα που θα αποκλειστεί, θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή της πορεία στους ομίλους του Europa League. 

Να σημειωθεί ότι στον αποψινό αγώνα θα λειτουργήσει το σύστημα Video Assistant Referee (VAR), κάτι που προνοείται από τους κανονισμούς της UEFA για τους αγώνες των play-off του Champions League. 

Η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα ολοκληρώθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Στην αποστολή για τον αγώνα έχουν συμπεριληφθεί οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Vid Belec, Boy Waterman, Σάββας Γκέντσογλου, Lucas Souza, Linus Hallenius, Tomás De Vincenti, Musa Tamari, Kevin Lafrance, Uroš Matić, Andrija Pavlović, Joãozinho, Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου, Στάθης Αλωνεύτης, Stathis Aloneftis, Antonio Jakoliš,  André Vidigal, Roman Bezjak και Dragan Mihajlović.