ΠΗΡΕ ΤΗΝ 18η ΘΕΣΗ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ!

Από: Antri Pilea

Την 18η θέση κατέλαβε η Εθνική Παίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ16, Β’ κατηγορίας. Οι διεθνείς μας ηττήθηκαν στο τελευταίο τους παιχνίδι από την Λευκορωσία με 56-42.

Χωρίς κόστος η σημερινή ήττα, αφού η Εθνική μας, όχι μόνο εξασφάλισε την παραμονή της στην Β’ κατηγορία, αλλά κατέκτησε την ψηλότερη θέση στην τελική κατάταξη της τελευταίας τριετίας!

Στο σημερινό παιχνίδι, μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, οι Λευκορώσοι πήραν κεφάλι στο σκορ και το κράτησαν μέχρι τέλος, με την διαφορά να αυξομειώνεται, χωρίς όμως οι διεθνείς μας να καταφέρουν να περάσουν ξανά μπροστά.

Κορυφαίος για την Εθνική μας ο Μάριος Κωνσταντίνου με 11 πόντους (3 τρίποντα). Ακολούθησαν οι Λουκά με 7, Σοφοκλέους με 6 και Ορφανός με 5.

Με τον αγώνα αυτό ολοκληρώθηκε η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του Μιχάλη Ματσεντίδη στο Μαυροβούνιο, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Κύπρος (Μιχάλης Ματσεντίδης): Ασωνίτης 2, Ευμολπίδης, Ορφανός 5 (1), Σοφοκλέους 6 (1), Τσιέλεπας, Αγγελή 3, Κωνσταντίνου 11 (3), Λιασσίδης 3 (1), Λουκά 7, Μουόσα 3, Σάββα 2, Βατυλιώτης.