Βρήκε προπονητή η ΕΝΑΔ! Ξεκινάει η προετοιμασία της Κ19

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς, ενημερώνει ότι αν και καθυστερημένα, ο προγραμματισμός της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ξεκίνησε!

Συγκεκριμένα, ήδη η διοίκηση της ομάδας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με το νέο προπονητή και αναμένονται σύντομα ανακοινώσεις.

Παράλληλα, προπονητής της ομάδας Νέων Κ19 αναλαμβάνει ο Γιώργος Γεωργίου (Ζορπάς), με την προετοιμασία να ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 19 Αυγούστου.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση της ΕΝΑΔ:

Το Δ.Σ. της ΕΝ.Α.Δ. ενημερώνει τους φίλους του Σωματείου ότι η έναρξη των προπονήσεων για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2019/2020 για τις ομάδες ανδρών και νέων Κ-19, έχει οριστεί για τη Δευτέρα 19/06/2019 και ώρα 18:00.

Προπονητής της ομάδας νέων Κ-19 θα είναι ο Γιώργος Γεωργίου (Ζορπάς) ο οποίος κατά την περσινή περίοδο ήταν προπονητής της ομάδας παίδων Κ-16.

Όσον αφορά στην ομάδα ανδρών, η επιτροπή προγραμματισμού έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία με προπονητή. Σχετική ανακοίνωση, τόσο για τον προπονητή όσο και για τους συνεργάτες του θα εκδοθεί τις επόμενες μέρες.

Τέλος, αντίστοιχες ανακοινώσεις θα υπάρξουν επίσης τις επόμενες μέρες και για τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει επέλθει συμφωνία για να ενταχθούν στην ομάδα για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.