Ανακοίνωσε Τεχνικό Διευθυντή η Πάφος FC

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την σύναψη συνεργασίας με τον Τζέρεμι Στιλ για την θέση του τεχνικού διευθυντή ανακοίνωσε η ομάδα της Πάφος FC.

Στην ανακοίνωση που ακολουθεί, ο Στιλ κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στο γραφείο τύπου της Πάφος FC. Παράλληλα, ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας κ. Ρομάν Ντουμπόβ εξηγεί τους λόγους της επιλογής του Jeremy Steele.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ο Jeremy Steele (Τζέρεμι Στιλ), με πλούσιο βιογραφικό στο Αγγλικό Ποδόσφαιρο θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της TSI.

Ο Jeremy Steele θα έχει την πλήρη ευθύνη για την πρώτη ομάδα, το τμήμα scouting, την ανάπτυξη και εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και για τις τρεις ομάδες του ομίλου.

Ο κ.Steele διαθέτει πλούσια εμπειρία σε ομάδες της Premier League. Έχει εργαστεί στις Portsmouth FC, Chelsea FC και Stoke City ως προπονητής της Ακαδημίας και επικεφαλής των ακαδημιών, καθώς και ως επικεφαλής του τμήματος scouting της West Ham United.

Είναι Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της FC Analytics, που συνεργάζεται με κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, όπως οι West Ham United και Leeds United και είναι επικεφαλής και Σύμβουλος του κορυφαίου λογισμικού αναζήτησης ποδοσφαιριστών (scouting) στην Ευρώπη – Double Pass – που ειδικεύεται στην ανάπτυξη των ομάδων και των νεαρών ταλέντων.

Κ. Roman Dubov: ‘’ Καλωσορίζουμε τον Jeremy στην Total Sports Group. Πιστεύουμε [ως θα φέρει νέα τεχνογνωσία και προκλήσεις στην ανάπτυξη του scouting και των νεαρών ποδοσφαιριστών. Αυτός είναι ο τομέας στον οποίο χρειαζόμαστε την περισσότερη βελτίωση και για τον λόγο αυτό εξετάσαμε ενδελεχώς τους υποψήφιους για τη θέση αυτή’’.

Κ. Jeremy Steele: ‘’ Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος του Group και πιστεύω στην προοπτική και τις δυνατότητες αυτού του εγχειρήματος. Θα κάνω ότι καλύτερο για να βελτιώσω το τμήμα αυτό του ομίλου και να το φέρω σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο’’.

Καλωσορίζουμε τον Jeremy Steele στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.