Τελικοί Παγκυπρίου πρωταθλήματος Beach Volley Γυναικών

Από: Γιώργος Γεωργίου

Μετά τους άνδρες, ώρα τελικών και για τις γυναίκες στο Beach Volley. Οι πέντε πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με τις τρεις ομάδες που εκπροσώπησαν την χώρα μας σε διεθνείς αγώνες αυτό το καλοκαίρι, θα διεκδικήσουν τον τίτλο, στις Ομοσπονδιακές εγκαταστάσεις της ΚΟΠΕ στη Λεμεσό την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019.

Οι συμμετοχές και κατάταξη των ομάδων έχει αποφασιστεί, βάση των ακόλουθων κανόνων:

  • Μπορούν να συμμετάσχουν οι πέντε πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα βάση των βαθμών που έλαβαν στα δυο παγκύπρια τουρνουά που έγιναν στις 20-21 και 27-28 Ιουλίου)
  • Τις άλλες τρεις θέσεις συμμετοχής θα καταλάβουν οι τρείς ομάδες που εκπροσώπησαν την χώρα μας σε διεθνείς αγώνες αυτό το καλοκαίρι βάση του πίνακα βαθμολογίας της Ευρωπαικής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (CEV point ranking)
  • Σε περίπτωση που κάποια/κάποιες από τις πέντε (5) πρώτες ομάδες δεν μπορεί/ούν να συμμετάσχει/σχουν τη θέση της/τους  θα λάβει/βουν η/οι αμέσως επόμενη/νες ομάδα/δες στον πίνακα.
  • Σε περίπτωση ισοβαθμιών για τις πρώτες πέντε (5) θέσεις, θα γίνει κλήρωση κατά την τεχνική σύσκεψη που θα προηγηθεί των αγώνων το πρωί της Κυριακής 18 Αυγούστου 2019.
  • Στις τρεις (3) πρώτες θέσεις της κατάταξης τοποθετούνται οι τρεις “διεθνείς” ομάδες, βάση των πόντων που έχουν στον πίνακα κατάταξης της Ευρωπαικής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (CEV point ranking).
  • Σε περίπτωση που υπάρχουν ισοβαθμίες για την είσοδο στην πρώτη οκτάδα θα διεξαχθούν αγώνες κατάταξης το Σάββατο 17 Αυγούστου κατόπιν συνεννόησης με την Ομοσπονδία.
  • Οι αγώνες θα είναι νοκ – άουτ (μονού αποκλεισμού) και οι διασταυρώσεις των ομάδων με βάση την κατάταξη είναι οι ακόλουθες: 1-8, 2-7, 3-6, 4-5.Ακολουθεί ο βαθμολογικός πίνακας κατάταξης μετά από τα δυο πρώτα τουρνουά.