Κλ. Σκορδής: “Δεν θα είμαι υπεύθυνος για τα τμήματα Αγοριών του Παφιακού”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κλεάνθης Σκορδής ενημέρωσε ότι στην φετινή σεζόν δεν θα είναι υπεύθυνος για τα τμήματα αγοριών του Παφιακού.

Παράλληλα, τονίζει ότι θα παραμείνει προσηλωμένος στο ρόλο του υπευθύνου της γυναικείς ομάδας του Korantina Homes Παφιακού.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Λόγω προσωπικών λόγων και αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα ήθελα να ενημερώσω πρωτίστως τα αγόρια των ακαδημιών του Παφιακού και τους γονείς τους, ότι την φετινή χρονιά δεν θα είμαι υπεύθυνος για τα τμήματα αγοριών. Έχω ενημερώσει ήδη την διοίκηση και θα παραμείνω μέχρι 15-20 Σεπτεμβρίου αν χρειαστεί, για την ομαλή έναρξη της χρονιάς. 
Ο προπονητής Τάκης Χριστοδούλου δεν θα βρίσκεται φέτος στον Παφιακό για προσωπικούς του λόγους και προς το παρόν προπονητές για τα αγόρια είναι ο κ. Βαμβατσούλης και κ. Σαββίδης. 
Εύχομαι στις ομάδες των αγοριών μας καλή αγωνιστική χρονιά , υγεία πάνω από όλα και ομαδικό πνεύμα!
Παραμένω προσηλωμένος 100% στο ρόλο μου ως υπεύθυνου της γυναικείας ομάδας του Korantina Homes Παφιακός και υπεύθυνου για τις 4 ομάδες των κοριτσιών μας. Μαζί με την επιτροπή γονέων αθλητριών ,πιστεύω με τον καταμερισμό των υποχρεώσεων και ευθυνών, θα υλοποιηθούν οι φετινοί στόχοι.
Καλές Διακοπές σε όλους και εύχομαι η φετινή αγωνιστική χρονιά να φέρει πολλές χαρές σε όλες μας τις ομάδες.