Το νέο “σπίτι” της Θύρα 5 είναι γεγονός!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Το είπαν και το έκαναν οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Πάφου Θύρα 5! Συγκεκριμένα, από σήμερα ο Συ.Φι. έχει και επίσημα τον δικό του χώρο.

Διαβάστε την ανακοίνωση τους:

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ, ΟΝΕΙΡΟ ΑΛΗΘΙΝΟ..

Καλησπέρα σε όλους τους απανταχού περήφανους ΠΑΦΙΤΕΣ, καλησπέρα από το Σύνδεσμο μας, το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!!

Ένα όνειρο πολλών χρόνων γίνεται πραγματικότητα και από σήμερα 8/8/19 το ΣΥΦΙ μας στεγάζεται και επίσημα στον δικό του χώρο. Ένας χώρος που φτιάχτηκε σιγά σιγά με μεράκι και κόπο από τα χέρια μας αφιερώνοντας ώρες και μέρες δουλεύοντας πρωί βράδυ για να φτιάξουμε το στέκι μας, το ΣΠΙΤΙ του κάθε ΠΑΦΙΤΗ!!
Σίγουρα μόνοι μας δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τίποτα αν δεν είχαμε την στήριξη και την οικονομική βοήθεια των φίλων της ομάδας μας αλλά και των μελών μας που από μέρα σε μέρα μας δυναμώνουν όλο και πιο πολύ και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για αυτό!!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ σήμερα η ώρα 5:00 και επίσημα στο άνοιγμα του συνδέσμου μας να έρθετε να δείτε τον χώρο του οικήματος μας όπου πλέον θα περνάμε ώρες εκεί για να συζητάμε τα νέα της ομάδας αλλά και για να στήνουμε τα δικά μας πάρτι με μπύρες και συνθήματα σαν ΘΥΡΑ 5.

Σας καλούμε να στηρίξετε την ΘΥΡΑ 5 και τον Σύνδεσμο μας με την εγράφη σας σαν μέλη του ΣΥ.ΦΙ (€25 τον χρόνο) ούτως ώστε να μπορούμε αυτόνομα και ανεξάρτητα να λειτουργεί το ΣΥΦΙ μας!! Για την εγράφη σας μπορείτε να μας βρείτε στο Σύνδεσμο ή να μας καλέσετε στο 99379669 και στο 99123992.

Τα μέλη του ΣΥ.ΦΙ θα δικαιούνται έκπτωση στες κάρτες διαρκείας της ομάδας μας!!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ λοιπόν σήμερα στις 5:00 στην οδό 1ης Απριλίου 3 (από το Πρώτο λύκειο μέσα τέρμα του δρόμου απέναντι από το βιβλιοπωλείο “Ιφιγένεια”)

Υ.Γ.1: ΓΡΑΦΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟ ΣΥΦΙ

Υ.Γ.2: στηρίζουμε όλοι την ομάδα μας αγοράζοντας κάρτες διαρκείας!!

ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ – ΘΥΡΑ 5
15 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ Since 2004
ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ