ΑΠΟΕΛ – Καραμπάκ (20:00) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με στόχο το αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει τις βάσεις για πρόκριση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ ενόψει του αποψινού αγώνα  με αντίπαλο την Καραμπάκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. 

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο ΓΣΠ και προηγήθηκε η Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Πάολο Τραμετζάνι.

Ο αποψινός αγώνας θα είναι ο τρίτος για τους πρωταθλητές μας στη διοργάνωση καθώς προηγήθηκε ο αγώνας τους με τη FK Sutjeska στο δεύτερο προκριματικό γύρο όπου πέτυχαν διπλή νίκη. Επικράτησαν με 1-0 στο Μαυροβούνιο και 3-0 στο Στάδιο ΓΣΠ.

Ο αποψινός αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 20:00 (Cablenet Sports 1).

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν στις 13 Αυγούστου.

Η Καραμπάκ στην προηγούμενη φάση απέκλεισε την Dundalk με συνολικό σκορ 4-1. Στον πρώτο αγώνα έφερε ισοπαλία 1-1 στην Ιρλανδία και την κέρδισε στον επαναληπτικό με 3-0.

Ο νικητής αγώνα ΑΠΟΕΛ – Καραμπάκ στα play – off θα αγωνιστεί με το νικητή αγώνα ΠΑΟΚ – Άγιαξ. Πρώτος αγώνας εντός έδρας στις 20 Αυγούστου και επαναληπτικός αγώνας εκτός έδρας στις 28 Αυγούστου. 

Ο ηττημένος του ζευγαριού θα αναμετρηθεί στα play – off του Europa League με το νικητή του αγώνα FK Sutjeska (Μαυροβούνιο) – Linfield FC (Ιρλανδία) και οι αγώνες θα γίνουν στις 22 και 29 Αυγούστου.