ΑΠΟΠ: Νέα υπεύθυνη των Γυναικείων τμημάτων η Έφη Βαννού

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση της η καλαθοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΠ ενημέρωσε ότι έγινε η πρόσληψη της έμπειρης προπονήτριας Έφης Βαννού για την θέση της υπεύθυνης των γυναικείων τμημάτων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Ο Α.Π.Ο.Π ανακοινώνει την πρόσληψη της Προπονήτριας Βαννού Εφης, που έρχεται για να αναλάβει υπεύθυνη των γυναικείων μας τμημάτων έχοντας μεγάλη εμπειρία σε αυτό το τομέα!!

Έχει πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία όσο αφορά την προπονητική στις αναπτυξιακες ηλικίες και ήτανε μια από τις προπονήτριες του αναπτυξιακού προγράμματος κοριτσιών της μικτής ΕΣΚΑΝΑ .
Επίσης συμμετείχε σαν προπονήτρια σε κάποια αναπτυξιακά camp της ΕΟΚ, (ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης) που ουσιαστικά γινόταν κάποια προεπιλογή για κορίτσια κάτω των 14-15 από όλη την Ελλάδα, για τις εθνικές ομάδες Κορασίδων και παγκορασίδων.

Της ζητήθηκε να μας πει 2 λόγια για το πως νιώθει που θα ανήκει στην μεγάλη οικογένεια του Α.Π.Ο.Π από την φετινή χρονιά και μας δήλωσε τα εξής:
”Είμαι πολύ χαρούμενη που τη νέα αγωνιστική χρονιά θα ανήκω στην οικογένεια του ΑΠΟΠ. Αρχικά εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου. Από τη μεριά μου, θα ήθελα τα παιδιά να διασκεδάσουν με το άθλημα που αγαπούν, να μάθουν μέσα από αυτό, να βελτιωθούν αγωνιστικά αλλά και σαν προσωπικότητες, και να πάμε όλοι μαζί την ομάδα του ΑΠΟΠ ένα βήμα παραπάνω. Ανυπομονώ να έρθω στην Πάφο και να αρχίσουμε τη δουλειά. Τα λέμε στο γήπεδο.” Coach Βαννού Έφη.