Ένα “σέρβικο κανόνι” για τον Παφιακό- Η Γελένα Στανιμίροβιτς στις πρώτες της δηλώσεις (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Για μια παίκτρια με το δικό της βιογραφικό δεν είναι εύκολο πράγμα να αφήσει ένα πρωτάθλημα όπως το Σέρβικο και να κατηφορήσει για την Κύπρο.

Η Γιελένα Στανιμίροβιτς όμως πλήρως συνειδητοποιημένη για τον Παφιακό, το όραμα και τις προοπτικές που υπάρχουν στην ομάδα δεν το σκέφτηκε και πολύ όπως εξομολογείται στην πρώτη της συνέντευξη και είπε το ναι στους μπλέ.

Σημαντική για την απόφασή της ήταν και η πανέμορφη πόλη της Πάφου όπως μας είπε η οποία εκτός από όμορφες τοποθεσίες έχει φυσικά και θάλασσα. Διαβάστε τι δήλωσε στο AthlitikaPress;

Πως πήρες την απόφαση να έρθεις στην Κύπρο;

Ήθελα να παίξω στο εξωτερικό φέτος και ο μάνατζερ μου μου είπε ότι είχαμε μια καλή προσφορά από τον Παφιακό. Έτσι, πολύ γρήγορα, αποφάσισα να υπογράψω. Η Πάφος είναι παραθαλάσσια οπότε δεν χρειάζεται να εξηγήσω κάτι περισσότερο (γέλια).

Έρχεσαι στην Κύπρο από μια χώρα με παράδοση στην πετόσφαιρα και μάλιστα φέρνοντας μαζί σου σημαντικές προσωπικές διακρίσεις και τίτλους. Τι γνωρίζεις για το βόλεϊ στην Κύπρο;

Ειλικρινά δεν ξέρω και πολλά, ένα φιλικό μου πρόσωπο ήταν πριν στην Κύπρο και μου είπε τα καλύτερα για τη χώρα σας.

Τι ξέρεις για την νέα σου ομάδα;

Ξέρω ότι ο Παφιακός είναι ότι είναι μια σχετικά καινούργια ομάδα, με συμβούλιο που ενδιαφέρεται για την πρόοδο της ομάδας και το οποίο έχει θέσει σημαντικούς στόχους για το νέο πρωτάθλημα. 

Επισκέφθηκες ποτέ ξανά την Κύπρο; Τι γνωρίζεις για την Πάφο;

Δεν ήρθα Κύπρο ποτέ ξανά αλλά είδα αρκετές φωτογραφίες και ειλικρινά είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που θα ζω εδώ. 

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φίλους της Πάφου;

Θέλω να υποσχεθώ στους φίλους της ομάδας ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και ελπίζω ότι θα πανηγυρίζουμε πολλές φορές τις νίκες μας. Θέλω φυσικά να τους καλέσω να είναι εκεί σε κάθε παιχχνίδι να μας υποστηρίξουν γιατί χρειαζόμαστε τη δύναμή τους για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.