Σάββας Πικραμένος: “Να φθάσω την Γεροσκήπου FC κάπου ψηλά”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Γεροσκήπους FC έδωσε αποκλειστικά στο “AthlitikaPress.com” ο Σάββας Πικραμένος.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας ανάφερε:

Ποιοι είναι οι στόχοι της Γεροσκήπους FC στο νέο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ;

“Καινούρια κατηγορία, αρκετοί καινούριοι παίκτες και νέος προπονητής. Ο πρωταρχικός μας στόχος φυσικά είναι να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία. Έγινε μία πολύ καλή δουλειά πέρυσι που έφερε την ομάδα στην Επίλεκτη Κατηγορία. Βέβαια, αν δούμε στην πορεία του πρωταθλήματος ότι η ομάδα τα πάει καλά και μπορεί για κάτι καλύτερο, σίγουρα θα το προσπαθήσουμε. Ο κύριος στόχος μας όμως είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία, μακριά από περιπέτειες.”

Έχει ολοκληρωθεί το παζλ του ρόστερ ή θα υπάρξουν επιπρόσθετες κινήσεις;

“Μπορεί να υπάρξουν επιπρόσθετες κινήσεις. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες που είναι αυτή την στιγμή εδώ καθώς είναι επιλογές μου αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου. Αν στην πορεία δούμε ότι χρειαζόμαστε βοήθεια σε κάποια θέση τότε θα ενισχυθούμε.”

Πρώτη φορά αναλαμβάνεις ως πρώτος προπονητής ομάδας; Ποιες είναι οι σκέψεις σου;

“Είναι μια πρόκληση για εμένα, ασχέτως αν ξεκινώ την προπονητική μου καριέρα σε χαμηλή κατηγορία. Σίγουρα στην ομάδα της Πάφος FC που ήμουν στην πρώτη κατηγορία, αλλιώς ήταν να δουλεύεις σαν βοηθός προπονητής και στο τμήμα της ανάλυσης και αλλιώς είναι να είσαι στην πρώτη γραμμή ως προπονητής.  Δεν είναι κάτι που με φοβίζει, απεναντίας είναι ένα κίνητρο για εμένα και μία πρόκληση προσωπική για να φθάσω την Γεροσκήπου FC και τον εαυτό μου κάπου ψηλά.”