Λύση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Ζαχαρίου

Από: Stelios Pericleous

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πάφος FC:

Η PAFOS FC ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ζαχαρίου. Ο ποδοσφαιριστής αποχωρεί από την ομάδα μας κατόπιν δικής του επιθυμίας. 
Η συμφωνία λύθηκε κοινή συναινέσει και αυτή θα αποφέρει οικονομικό όφελος για την ομάδα μας και ποσοστό μεταπώλησης στο μέλλον.

Roman Dubov: Η PAFOS FC ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ζαχαρίου. Ο ποδοσφαιριστής αποχωρεί από την ομάδα μας κατόπιν δικής του επιθυμίας. Η συμφωνία λύθηκε κοινή συναινέσει και αυτή θα αποφέρει οικονομικό όφελος για την ομάδα μας και ποσοστό μεταπώλησης στο μέλλον. Roman Dubov: ‘’ Με λύπη προχωράμε στην πώληση του Παναγιώτη, αλλά έπειτα από μεγάλη συζήτηση που είχαμε μαζί του πιστεύουμε πως είναι το καλύτερο έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να εξελιχθεί. Ως μέλος της Εθνικής ομάδας, χρειάζεται να έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του και ο ίδιος ο παίκτης πιστεύει πως θα μπορεί να αποκτήσει περισσότερη εμπειρία παρά με στην ΠΑΦΟ αυτή τη στιγμή. Με βαριά καρδία τον αφήνουμε να αποχωρήσει, του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και τον ευχαριστούμε για την μακρά του προσφορά και το χρόνο που με υπερηφάνεια είχε στην ΠΑΦΟΣ FC. Παναγιώτης Ζαχαρίου: ‘’Αποχωρώ από την ομάδα της Πόλης μου έπειτα από δική μου επιθυμία και με σκοπό τη μεταγραφή σε μία ομάδα όπου θα μπορώ να έχω παραπάνω χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής και σίγουρα αν κάποτε έχω την ευκαιρία θα επιστρέψω για να προσφέρω αυτό που πραγματικά μπορώ και θέλω. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, συμπαίκτες μου, ιδιοκτήτες και προσωπικό για τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκα μαζί τους και εύχομαι κάθε επιτυχία στην ΠΑΦΟΣ FC!’’ Η οικογένεια της Πάφος FC, ευχαριστεί τον Παναγιώτη Ζαχαρίου για τη προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και στη καριέρα του και τη προσωπική του ζωή.
‘’ Με λύπη προχωράμε στην πώληση του Παναγιώτη, αλλά έπειτα από μεγάλη συζήτηση που είχαμε μαζί του πιστεύουμε πως είναι το καλύτερο έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να εξελιχθεί. Ως μέλος της Εθνικής ομάδας, χρειάζεται να έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του και ο ίδιος ο παίκτης πιστεύει πως θα μπορεί να αποκτήσει περισσότερη εμπειρία παρά με στην ΠΑΦΟ αυτή τη στιγμή. Με βαριά καρδία τον αφήνουμε να αποχωρήσει, του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και τον ευχαριστούμε για την μακρά του προσφορά και το χρόνο που με υπερηφάνεια είχε στην ΠΑΦΟΣ FC.

Παναγιώτης Ζαχαρίου: ‘’Αποχωρώ από την ομάδα της Πόλης μου έπειτα από δική μου επιθυμία και με σκοπό τη μεταγραφή σε μία ομάδα όπου θα μπορώ να έχω παραπάνω χρόνο συμμετοχής, έτσι ώστε να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής και σίγουρα αν κάποτε έχω την ευκαιρία θα επιστρέψω για να προσφέρω αυτό που πραγματικά μπορώ και θέλω. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, συμπαίκτες μου, ιδιοκτήτες και προσωπικό για τις όμορφες στιγμές που μοιράστηκα μαζί τους και εύχομαι κάθε επιτυχία στην ΠΑΦΟΣ FC!’’

Η οικογένεια της Πάφος FC, ευχαριστεί τον Παναγιώτη Ζαχαρίου για τη προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία και στη καριέρα του και τη προσωπική του ζωή.