ΤΟ OPAP Paphos 3on3 2019 επιστρέφει μπροστά από το Μεσαιωνικό Κάστρο ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ!

Από: Μαρίνα Σταύρου

Από τις 5 μέχρι τις 7 Ιουλίου η Πάφος θα υποδεχθεί το 2ο τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3Χ3 του καλοκαιριού, το OPAP Paphos 3on3, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου Πάφου. Το OPAP Paphos 3on3 συνδιοργανώνεται από την «Cyprus 3on3» την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον Δήμο Πάφου.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετέχουν οι εξής κατηγορίες: SoEasy Κ15 Γυναικών, SoEasy Κ15 Ανδρών, SoEasy Κ18 Ανδρών, SoEasy Γυναικών, ΟΠΑΠ Ανδρών, SoEasy K12 Μικτό και Medochemie Τρχοκαθίσματος.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα έχει ως εξής: 

Παρασκευή 5 Ιουλίου: 17:00 – 21:00 

SoEasy Κ15 Γυναικών, SoEasy Κ15 Ανδρών, SoEasy Κ18 Ανδρών

Σάββατο 6 Ιουλίου: 15:40 – 21:00

SoEasy Γυναικών

ΟΠΑΠ Ανδρών

Κυριακή 7 Ιουλίου

08:30 – 11:30

SoEasy Κ12 Μικτό

16:00 – 21:00

SoEasy Κ12 Μικτό, SoEasy Κ15 Γυναικών, SoEasy Κ15 Ανδρών, SoEasy Κ18 Ανδρών, ΟΠΑΠ Ανδρών, Medochemie Τροχοκαθίσματος 

Στo πλαίσιo της έναρξης των εργασιών, ο Αντιδήμαρχος Πάφου κ. Χρήστος Μακαρίου φιλοξένησε στο Δημοτικό Μέγαρο εκπροσώπους όλων των εμπλεκόμενων φορέων, οι οποίοι ενημερώθηκαν  από τον συνιδρυτή και εκ των διοργανωτών, κ. Κωνσταντίνο Περεντό, για τις αναβαθμίσεις του OPAP Paphos 3on3. 

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχος Πάφου κ. Χρήστος Μακαρίου,  κ. Λεόντιος Τσέλεπος Μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ,  κ. Νίκος Στυλιανίδης Μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΚ, κ. Γεώργιος Τσιέλεπος,  Δημοτικός Σύμβουλος και Μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου Πάφου, κ. Χάρης Νικολαϊδης, Πρόεδρος του ΑΠΟΠ, κ. Δημήτρης Δεληχρήστος  εκπρόσωπος του Σωματείου Άτλαντας και ο εκπρόσωπος της εταιρείας Prime Insurance, Χάλκινος Χορηγός της διοργάνωσης, κ. Χρήστος Θεοφάνους. 

Ο κ. Περεντός μεταξύ άλλων ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Πάφου κ. Φαίδωνα Φαίδωνος, τους Δημοτικούς Σύμβουλους και το προσωπικό του Δήμου Πάφου, για την εξαιρετική συνεργασία στην συνδιοργάνωση του τουρνουά.

Στην συνέχεια, τόνισε την θετική εξέλιξη και στρατηγική σημασία που έχει η νέα συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης την ΟΠΑΠ Κύπρου και τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού για την περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος σε όλη την Κύπρο. 

Μέγα χορηγός της διοργάνωσης είναι η εταιρεία ΟΠΑΠ Κύπρου. Χρυσοί χορηγοί είναι οι εταιρείες Medochemie και Cytamobile Vodafone. Αργυρός χορηγός η Scaffolding Solutions.  Χάλκινοι χορηγοί είναι οι εταιρείες My Mall Limassol, Tribe Coffee Roasters, Prime Insurance, Herbalife Nutrition. Χορηγός Εκπαιδευτικού Καμπ η Τράπεζα Κύπρου. Επίσημος υποστηρικτής Blue Cross. 

Χορηγοί επικοινωνίας το κανάλι ΡΙΚ, η ιστοσελίδα Protathlima.com και η εταιρεία 120 Advertising. Τεχνολογικοί υποστηρικτές του OPAP Paphos 3on3 είναι οι εταιρείες Fosetico και Get Your Tickets.