Το CASTLE Gladiators 5 επιστρέφει

Από: Μαρίνα Σταύρου

Για πέμπτη συνεχή χρονιά το Paphos Thai Boxing & MMA Fight Club παρουσιάζει το αναβαθμισμένο και με ακόμα πιο δυνατές εμφανίσεις αθλητών, το “CASTLE Gladiators 5”.

H φετινή διοργάνωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας W.K.F., επιστρέφει στις 26 Ιουλίου, στην καταπράσινη παραλία Atlantida Beach στην Γεροσκηπου της επαρχίας Πάφου.

Φέτος θα συμμετάσχουν αθλητές από 5 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ρωσία, και Ηνωμένο Βασίλειο. Η διοργάνωση θα φέρει αντιμέτωπους τους καλυτέρους Κύπριους αθλητές στο Muay Thai, Kickboxing & MMA. Στα δυο κυρίως παιχνίδια της βραδιάς θα έχουμε τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου και ενός παγκόσμιου τίτλου.

Προπώληση εισιτηρίων: Φούρνοι Παπαντωνίου στις περιοχές Αποστόλου Παύλου 41 και Λεωφόρο Ελλάδος 66, μέσω της σελίδας μας στο Facebook (Paphos Thai Boxing & MMA Fight Club) και τηλεφωνικώς 99461343.

* Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:15. Οι αγώνες αρχίζουν στις 20:45. Οι αγώνες θα μεταδοθούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία από το κανάλι B1BTV.

** Η διάσκεψη τύπου και το ζύγισμα των αθλητών θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουλίου, στις 17:00, στο ξενοδοχείο Almyra Hotel στην Πάφο, παρουσία φωτογράφων και τηλεόρασης.