Ο Άτλαντας είναι παντού και δίνει στους αθλητές του αξέχαστες εμπειρίες

Από: Antri Pilea

Απο το 2016 και για 4η συνεχόμενη χρονιά παιδιά της Ακαδημίας του Άτλαντα συμμετείχαν στο MANTOULIDES All Star Basketball Camp και στο MANTOULIDES Shooting Camp.

Στα camps συμμετείχαν 15 παιδιά από την Ακαδημία και συγκεκριμένα 8 αγόρια και 7 κορίτσια γεννημένα μεταξύ 2005-2009. Μαζί τους συμμέτειχαν και άλλα 65 παιδιά από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, 8 προπονητές μαζί με 2 εξαιρετικούς προπονητές το Θανάση Μαστορη και Δημήτρη Δεληχριστο, όπου είχαν τημ ευκαιρία να προπονηθούν εντατικά και να γνωρίσουν τα βασικά του αθλήματος, να διαγωνιστούν σε ατομικους διαγωνισμούς ικανοτήτων και να παίξουν πολλούς αγώνες 3 εναντίον 3 και 5 εναντίον 5.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί τους στο camp συμμετείχαν και 13 παιδιά από την Λευκωσία και πιο συγκεκριμένα από το Αθλητικό Σχολείο Pascal το τμήμα μπάσκετ με συνοδό προπονητή τον Κώστα Εγγλεζο. Όπως επίσης μέλος της αποστολής ήταν και ένα παιδί από την Λεμεσό.

Σαν Ακαδημία θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την προπονητική ομάδα του Μαντουλιδη για την αγάπη, τον ενθουσιασμό αλλά και τον επαγγελματισμο που δείχνουν κάθε φορά που συνεργάζονται.

Σημαντικές είναι αυτές οι εμπειρίες για την σωστή διαπαιδαγωγιση των παιδιών μας όσον αφορά και την βελτίωση των ικανοτήτων τους αλλά κυρίως την καλλιέργεια της προσωπικότητας τους.

Ανανεώνουν το ραντεβού τους λοιπόν για του χρόνου και πλέον ετοιμάζονται για το δικό τους Βasketball Camp στις 8 Ιουλίου.