1 Χρόνος AthlitikaPress- Σας ευχαριστούμε

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε στις 21 Ιουνίου το AthlitikaPress.com η μεγαλύτερη και πρώτη σε επισκεψιμότητα ιστοσελίδα της Πάφου που λειτουργεί κάτω από την δυναμική και την υποστήριξη του PafosPress.com.

Το εγχείρημα για ένα καθαρά αθλητικό site με αποκλειστικές ειδήσεις από την Πάφο, τις μικρότερες κατηγορίες ποδοσφαίρου, το αγροτικό, τα υπόλοιπα αθλήματα που συνήθως δεν έχουν μεγάλη προβολή από τις μεγάλες αθλητικές ιστοσελίδες αποδείχθηκε πέρα για πέρα αποτυχημένο όπως δείχνουν και οι αριθμοί επισκεψιμότητας. Ακαδημίες, αναπτυξιακά πρωταθλήματα, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, φωτορεπορτάζ και αποστολές σε όλα τα κυπριακά γήπεδα είναι μόνο η αρχή της γκάμας των ειδησεογραφικών μας καλύψεων!

Το AthlitikaPress σε αυτή την πρώτη χρονιά ζωής του κατάφερε να προσελκύσει, βάσει των στατιστικών στοιχείων της Google Analytics, 160.891 μοναδικούς επισκέπτες. Με 4 χιλιάδες 946 άρθρα μας σε αυτές τις πρώτες 365 ημέρες είχαμε σύνολο 1.689.449 αναγνώσεις σελίδων οι οποίες κατατάσσουν την ιστοσελίδα μας στην κορυφή της επισκεψιμότητας στις αθλητικές ιστοσελίδες της Πάφου.

Με μια άρτια καταρτισμένη ομάδα, συνεργάτες και φίλους καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας την πρώτη μας αποστολή και υποσχόμαστε ότι στη συνέχεια θα είμαστε ολοένα και καλύτεροι!

Σας ευχαριστούμε! Τα καλύτερα έρχονται