Από την ακαδημία “OLYMPICO” στην Σκωτία για δοκιμαστικά ο Ανδρέας Πατσαλίδης

Από: Γιώργος Γεωργίου

Τεράστια επιτυχία για τον νεαρό ποδοσφαιριστή Αντρέα Πατσαλίδη ο οποίος από την ακαδημία ποδοσφαίρου “OLYMPICO” και στην συνέχεια στον Απόλλωνα Λεμεσού, θα πάει Σκωτία όπου θα περάσει από δοκιμαστικά στην Dundee FC.

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ανακοίνωση της ακαδημίας “OLYMPICO”

Μετά από αρκετά χρόνια σκληρής δουλειάς και επίμονης με την βοήθεια της ακαδημίας μας Olympico αλλά σίγουρα και άλλων ανθρώπων Ο Αντρεας Πατσαλιδης μετακομίζει στη Σκωτία μόνιμα όπου θα κυνηγήσει το ποδοσφαιρικό του όνειρο σε συνδυασμό με τις σπουδές του!!!!!
Από την Δευτέρα έχει επιλεγεί να περάσει από δοκιμαστικά με την DUNDEE FC μετά από τις επαφές που έχουν γίνει τις 2 φορές που η Ακαδημία μας είχε επισκεφθεί την Σκωτία για δοκιμαστικά και φιλικούς αγώνες.
Ο Αντρέας ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Ομόνοιας όπου το 2012 εντάχθηκε στην Ακαδημία μας .το 2014 μετά από την συνεργασία μας με τον ΑΠΌΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ και την δημιουργία του κλιμακίου στην Πάφο είχε επιλεγεί και αγωνιζόταν με την ομάδα της Λεμεσού μέχρι σήμερα .
Κράτησε την επαφή με την Ακαδημία μας όπου συμμετείχε σε τουρνουά, καλοκαιρινά camp και προπονήσεις. 
Του ευχόμαστε καλές επιτυχίες και δύναμη για σκληρή δουλειά. 
Ευχαριστίες στον Γιώργο Νεοφύτου που βοήθησε με τις γνωριμίες που είχε στη Σκωτία να μπορέσουμε να κάνουμε εφικτή αυτή την συνεργασία στο εξωτερικό!!!