Πάφος FC: Έδειξαν τον δρόμο οι Ρώσοι με την απόκτηση Ρούτκο!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Σε ρυθμούς προγραμματισμού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου εισήλθε και επίσημα η Πάφος FC.

Οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της ομάδας Σεργκέι Λομάκιν και Ρομάν Ντουμπόβ με την κίνηση απόκτησης του 27χρονου Ουκρανού τερματοφύλακα (ΔΕΣ ΕΔΩ) Άρτουρ Ρούτκο, έδειξαν τις προθέσεις τους για το τι θα ακολουθήσει σε ότι αφορά τα μεταγραφικά της Πάφος FC.

Μπορεί στο Κυπριακό φίλαθλο κοινό ο Ρούτκο να είναι άγνωστος, ωστόσο δεν μπορεί να παραβλεφθεί το γεγονός ότι έρχεται στην Πάφο από ένα κορυφαίο Ευρωπαϊκό Σύλλογο όπως είναι η υπερδύναμη Ουκρανίας, Δυναμό Κιέβου.

Για κάποιους, αρνητικό για τον ποδοσφαιριστή είναι το γεγονός ότι στα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε πολύ ελάχιστο στην πρώην του ομάδα, όμως αν ήταν βασικός πολύ απλά δεν θα ερχόταν στα μέρη μας για να αγωνιστεί, καθώς η διαφορά επιπέδου ανάμεσα στους δύο συλλόγους είναι τεράστια.

Αν θα πετύχει ο Ρούτκο στα Κυπριακά γήπεδα θα το δείξει ο χρόνος, ωστόσο με την κίνηση αυτή οι Ρώσοι ιδιοκτήτες της ομάδας δείχνουν διατεθειμένοι να σπαταλήσουν πολύ χρήμα, ούτως ώστε να δουν την Πάφο FC να φθάνει ακόμη πιο κοντά εκεί που την ονειρεύονται οι ίδιοι, αλλά και ο κόσμος της.