Δείτε τον αγώνα του Χρίστου Αθηνοδώρου και την ανακοίνωση Furious Fighters (Bίντεο)

Από: Stelios Pericleous

Ανακοίνωση εξέδωσε η σχολή Muay thai και Kick boxing Furious Fighters για τον αγώνα του Χρίστου Αθηνοδώρου την περασμένη Παρασεκυή στην διοργάνωση KOK Cyprus.

Δείτε πιο κάτω την σχετική ανακοίνωση:

 

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους στο KOK Cyprus στις 14/06/2019. Συγκεκριμένα η Clare Mackenzie σε αγώνα Muay thai νίκησε με TKO στο 2ο γύρο με σχετική ευκολία. Ο Παναγιώτης Κυριάκου έχασε σε ένα πολύ κοντινό παιχνίδι αλλά με παρά πολύ καλή εμφάνιση, τέλος ο Χρίστος Αθηνοδώρου παίρνοντας και τους 3 γύρους καθαρά οι κριτές φαίνεται να έβλεπαν άλλο αγώνα, ή πολύ απλά δεν έχουν ιδέα από το συγκεκριμένο άθλημα και έτσι έδωσαν τον αγώνα στον αντίπαλο.  Είναι κρίμα σε τέτοιου υψηλού επιπέδου διοργανώσεις να γίνονται τόσο τραγικά λάθη από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα και δεν σκέφτονται τις θυσίες που περνά ένας αθλητής για να εμφανιστεί στο ρινγκ και να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και αυτοί λόγο της αμέλειας τους να τού στερούν την νίκη, ενώ τόσος κόσμος ήταν εκεί για να τον στηρίξει και να δει τον διαιτητή να σηκώνει το χέρι του για νικητή, θα κυκλοφορήσει το βίντεο του αγώνα όμως και θα επανεξεταστεί ο αγώνας.

Συγχαρητήρια σε όλους που έδειξαν το επίπεδο μας σαν σχολή σε έτσι μεγάλη διοργάνωση, επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους μας και διοργανωτές Αλέξη Αλεπίδη και Βαλεντίνο Νεοφύτου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και μας κάλεσαν στην συγκεκριμένη διοργάνωση, συνεχίζουμε ταπεινοί και μετρημένοι για την επόμενη διοργάνωση.!!

 

Δείτε τον αγώνα του Χρίστου:

 

Δείτε την ανάρτηση του Παφίτη αθλητή Χρίστου Αθηνοδώρου στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μετά τον αγώνα στο KOK Cyprus:

 

Ένα από τα όνειρα που είχα όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με το kickboxing ήταν να καταφέρω να λάβω μέρος στο KOK (KING OF KINGS) είναι κρίμα πραγματικά τόσο μεγάλη διοργάνωση και να γίνονται τέτοια λάθη..Αυτά συμβαίνουν όταν κάποιοι δεν σέβονται τις θυσίες και την προσπάθεια που κάνει ένας αθλητής.. Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά για να επιτευχθούν οι στόχοι μας! Ευχαριστώ τους προπονητές μου Stavros Grigoriou και Giorgos Kostanov για την άψογη προετοιμασία και ψυχολογική υποστήριξη που μου παρείχαν, επίσης να ευχαριστήσω τους συναθλητές μου Panagiotis Kyriakou,Clare MackenzieGiannis Leandrou. Τέλος ενα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε από την Πάφο και με υποστήριξε! #furiousfighters #kokfights#kokcyprus #onedream #june #summer2k19 #paphos #kickboxing #prideordie#respect #team