Ορίστηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς (ανακοίνωση)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Με ανακοίνωση του το σωματείο της ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς γνωστοποιεί ότι η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του σωματείου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς.

Διαβάστε λεπτομέρειες στην ανακοίνωση:

Πρόσκληση στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς

Το απερχόμενο Δ.Σ. του Σωματείου ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς καλεί όλα τα μέλη, φιλάθλους και φίλους του Σωματείου, καθώς επίσης και όσους ενδιαφέρονται για τα κοινά και το μέλλον του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, της ευρύτερης περιοχής, όπως δώσουν το παρόν τους στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 19/06/2019 και ώρα 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς.

Ημερήσια Διάταξη Γενικής Συνέλευσης:
1. Οικονομικός Απολογισμός Ποδοσφαιρικής Περιόδου 2018-2019 και Οικονομικός Απολογισμός έτους 2018 (01/01/2018 – 31/12/2018) – Παρουσίαση Οικονομικών Καταστάσεων 31/12/2018 και Έκθεσης Ανεξάρτητου Ελεγκτή.
2. Συνοπτική παρουσίαση έργου, δράσεων και πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ. για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018/2019.
3. Έγκριση οικονομικού απολογισμού, οικονομικών καταστάσεων και πεπραγμένων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
4. Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με τα προβλήματα και με θέματα που αφορούν το άμεσο μέλλον του Σωματείου.
5. Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών, φιλάθλων και φίλων του Σωματείου.
6. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
7. Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Υποψηφιότητες από άτομα μεμονωμένα που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή υποψηφιότητες από συνδυασμούς ατόμων που επιθυμούν να αναλάβουν τη Διοίκηση του Σωματείου, μπορούν να υποβάλλονται, για καλύτερο προγραμματισμό, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 18/06/2019 επικοινωνώντας με οποιοδήποτε μέλος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου ή/και στο email: [email protected]

Επισημαίνεται ότι η προγραμματιζόμενη Γενική Συνέλευση στις 19/06/2019 θα θεωρηθεί ότι έχει απαρτία με όσα από τα μέλη του Σωματείου θα είναι παρόντα.

Εκ του Δ.Σ. ΕΝ.Α.Δ. Πόλης Χρυσοχούς