Ο Νίκος Χριστοδουλίδης το AthlitikaPress και ο ένας χρόνος λειτουργίας μας

Από: Μαρίνα Σταύρου

Ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 20 Ιουνίου ένας χρόνος λειτουργίας της ιστοσελίδας μας, AthlitikaPress.com με τα αποτελέσματα όπως καταγράφονται στους πινακες επισκεψιμότητας της Google Analytics (Την ημέρα των γενεθλίων μας θα σας ενημερώσουμε και με τους αναλυτικούς αριθμούς επισκεψιμότητας) να είναι πολύ θετικά και ενθαρρυντικά για το μέλλον.

Το AthlitikaPress.com σε αυτό τον χρόνο πέτυχε να αγκαλιαστεί από το φίλαθλο κοινό της Πάφου και όχι μόνο και έχοντας στο πλευρό του την μεγαλύτερη ιστοσελίδα της Επαρχίας το PafosPress.com έδωσε δείγματα γραφής για την εγκυρότητα, την αντικειμενικότητα και την αξιοπιστία του.

Η ομάδα του AthlitikaPress.com σε αυτή την προσπάθεια στηρίχθηκε σε φίλους και υποστηρικτές που δίχως τη βοήθειά τους δεν θα μπορούσε να φέρει τα αποτελέσματα που έφερε. Ένας από αυτούς που από την πρώτη στιγμή πάτησε το LIKE στη σελίδα μας και ενημερώνεται διαρκώς για όλα τα νέα των ομάδων της Πάφου είναι και ο συμπολίτης μας, Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Γνωστή η αγάπη του για την Πάφο, δεδομένη η στήριξή του στα σωματεία της Επαρχίας μας ο κ. Χριστοδουλίδης προχθές τέλεσε τα εγκαίνια του νέου οικήματος του ΑΠΟΠ και στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής φωτογραφήθηκε και με τους βασικούς συντελεστές του AthlitikaPress.com.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Στέλιος Περικλέους, Γιώργος Γεωργίου, Νίκος Χριστοδουλίδης, Άντρη Πηλέα και Μάριος Ιγνατίου