Λουλίνια: “Δεν αποκλείω τίποτα για το μέλλον μου”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Δηλώσεις στο Βραζιλιάνικο μέσο Foxsports.com.br έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC Λουλίνια. Ο βραχύσωμος επιθετικός αναφέρθηκε τόσο στο Κυπριακό πρωτάθλημα όσο και στην Πάφο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για πιθανή μεταγραφή του.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το Κυπριακό Ποδόσφαιρο και την χώρα μας:

Η Κύπρος με εξέπληξε. Είναι μια πολύ όμορφη χώρα με φανταστική ιστορία. Αγαπούν το ποδόσφαιρο εκεί, ειδικά το βραζιλιάνικο. Είναι εκπληκτικό το πώς οι οπαδοί είναι πάντα παρών στα γήπεδα. Στο γήπεδο, τα κλαμπ επιδιώκουν να ενισχυθούν έτσι ώστε το επίπεδο να βελτιωθεί. Αυτό είναι σημαντικό. Αλλά βλέπω μια μεγάλη προσπάθεια από τους παράγοντες”.

Για το μέλλον του:

“Έχω ακόμα συμβόλαιο στην Πάφο. Δεν συζητήθηκε τίποτα για πιθανή έξοδο μου. Η επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να γράφω την ιστορία μου στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αλλά φυσικά, αν υπάρχει μια καλή πρόταση για τον σύλλογο και για μένα και σε αυτό το μεταγραφικό παράθυρο, θα συζητήσουμε για να κάνουμε το καλύτερο για όλους. Δεν αποκλείω τίποτα »

Για την αγαπημένη του ομάδα Κορίνθιανς:

“Η Κορίνθιανς είναι μέρος της ζωής μου, η ιστορία μου στο ποδόσφαιρο, όταν βρίσκομαι στο Σάο Πάολο, προσπαθώ να πάω σε κάθε παιχνίδι να την δω. Η σύνδεσή μου με την “Timão” θα είναι αιώνια. Ελπίζω ότι η ομάδα μπορεί να κατακτήσει το Brasileirão φέτος. Θα ήταν φανταστικό. “