Δύσκολη αποστολή αλλά με ψυχολογία η Εθνική Γυναικών ταξίδεψε στην Ρουμανία

Από: Stelios Pericleous

Tην δυσκολότερη αποστολή της έχει την Τετάρτη 12 Ιουνίου η εκπληκτική Εθνική Γυναικών στο Silver League. Για την 5η αγωνιστική η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη αντιμετωπίζει στις 17:00 το απόγευμα την ισχυρότερη ομάδα του Ομίλου την Ρουμανία στην πόλη Αλεξάνδρια και στη Sala Polivalenta της ομώνυμης πόλης.

Η Εθνική μας μετά τις δυο διαδοχικές νίκες επί της Γεωργίας πάει χωρίς άγχος στο «άντρο» των αντιπάλων της με στόχο το καλύτερο που φθάνει σαφώς μέχρι τη νίκη. Η ομάδα παρά την κούραση που κουβαλά, από τα συνεχή παιχνίδια, πάει με σούπερ ψυχολογία στην ρουμανική πόλη.

Η προετοιμασία επί κυπριακού εδάφους ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα και σήμερα Τρίτη η ομάδα αναχωρεί για το Βουκουρέστι. Το απόγευμα θα γίνει προπόνηση στη Sala Polivalenta ενώ το ίδιο θα γίνει και την Τετάρτη το πρωί.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Βάσω Ριαλά, Αιμιλία Δημητρίου, Χριστιάνα Δαϋίδ, Ειρήνη Ιωάννου, Εβίτα Λεωνίδου, Στέλλα Ιωάννου, Άντρεα Χαραλάμπους, Βασιλική Χατζηκωνστάντα, Ελένη Μοσφιλιώτη, Γεωργία Σταυρινίδου, Άντρη Ιορδάνους, Ιωάννα Λεωνίδου, Κατερίνα Ζακχαίου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Σημειώνεται ότι στις επιλογές του Ομοσπονδιακού είναι και οι Νικολίνα Σπύρου και Ράνια Στυλιανού που αντιμετώπιζαν τις τελευταίες ημέρες προβλήματα.