Σκωτία – Κύπρος, απόψε στις 21:45 στο Hampden Park (ΡΙΚ)

Από: Γιώργος Γεωργίου

Αποστολή με μεγάλο βαθμό δυσκολίας απόψε για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Αντιμετωπίζει στις 21;45 στο Hampden Park της Γλασκώβης την Σκωτία, σε αγώνα για την  3η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2020. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΡΙΚ.

Μέσα σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, οι διεθνείς μας θα κυνηγήσουν την αγωνιστική υπέρβαση, διεκδικώντας ακόμη και τη νίκη.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο στάδιο που θα φιλοξενήσει τον αποψινό αγώνα χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα και στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Ούρκο Πάρτο, Νεόφυτος Μιχαήλ, Κωνσταντίνος Πέτρου, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Φάνος Κατελάρης, Ιωάννης Κούσουλος, Νικόλας Ιωάννου, Μάριος Αντωνιάδης, Γιώργος Βασιλείου, Ρενάτο Μαρκάσα, Μηνάς Αντωνίου, Ιωάννης Κωστή, Κωστάκης Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου, Ματία Σπόλιαριτς, Ανδρέας Μακρής, Ανδρέας Αβραάμ, Άντονι Γεωργίου, Γιώργος Εφραίμ, Ιωάννης Πίττας, Νέστωρ Μυτίδης και Πιέρος Σωτηρίου.

Μέχρι στιγμής η Κύπρος έχει δώσει δύο αγώνες στον όμιλο. Νίκησε με 5-0 το Σαν Μαρίνο στο ΓΣΠ και έχασε με 2-0 από το Βέλγιο, επίσης στο ΓΣΠ. Τρεις βαθμούς έχει και η Σκωτία που έχασε με 3-0 από το Καζακστάν εκτός έδρας και νίκησε εκτός έδρας με 2-0 το Σαν Μαρίνο.