Χαράλαμπος Αχιλλέως (Γεροσκήπου FC): “Δεν θα είμαι πρόεδρος του χρόνου… Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα διοικητικά”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Συνέντευξη στο “AthlitikaPress” παραχώρησε ο πρόεδρος της Γεροσκήπους FC Χαράλαμπος Αχιλλέως, ο οποίος αναφέρθηκε στην φετινή πολύ πετυχημένη σεζόν της ομάδας του (πρωτάθλημα και άνοδο στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ), αλλά και στις σκέψεις για την επόμενη μέρα του σωματείου.

Διαβάστε αναλυτικά όσα μας δήλωσε:

Μια πολύ πετυχημένη σεζόν μόλις ολοκληρώθηκε για την ομάδα σας καθώς συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ. Πως βιώσατε εσείς την σεζόν;

Από την έναρξη της χρονιάς βάλαμε κάποιους στόχους και πιστεύω ότι η ομάδα πέτυχε 100%. Βάλαμε στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και είμαστε πρωταθλητές, βάλαμε στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και είμαστε φιναλίστ και βάλαμε στόχο την άνοδο μας στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ και την εξασφαλίσαμε. Όπως υπολογίσαμε κάποια πράγματα στην αρχή της σεζόν, έτσι και έγιναν και νιώθουμε δικαιωμένοι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή μας Δημήτρη Ιωάννου και στον βοηθό του Χάρη Μιχαηλίδη και τον Πόλυ Αυγουστή, όπως και επίσης σε όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς το έργο τους ήταν πολύ δύσκολο τόσο στο πρωτάθλημα της ΠΟΑΣΠ, αλλά και στο πρωτάθλημα της Ένταξης ΣΤΟΚ. Ήταν πάρα πολλά ματς σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας πέρυσι στις 13 Αυγούστου και τελειώσαμε τις υποχρεώσεις μας 2 Ιουνίου. Ήταν μια δύσκολη χρονιά όμως τέλος όλα καλά.

Η φετινή σεζόν άφησε κάποιο οικονομικό έλλειμμα στο σωματείο σας;

Θα είμαστε έτοιμοι εντός των επόμενων ημερών να ανακοινώσουμε πότε θα γίνει η Γενική Συνέλευση μας. Σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι, το διοικητικό συμβούλιο έχει εξοφλήσει όλες τις οφειλές του σωματείου. Δεν χρωστάει σε κανένα η Γεροσκήπου FC. Έχουμε βάλει λογιστή να ετοιμάσει όλους τους λογαριασμούς για πλήρη διαφάνεια των οικονομικών του σωματείου και μόλις είμαστε έτοιμοι θα ορίσουμε την Γενική μας Συνέλευση στην οποία θα εκλεγεί και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Υπάρχει πρόθεση να κρατήσετε στον πάγκο της ομάδας τον Δημήτρη Ιωάννου;

Από το νυν Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας υπάρχει θέληση για να ανανεώσουμε την συνεργασία μας με τον Δημήτρη Ιωάννου. Δεν γινόταν να θέλαμε κάτι διαφορετικό καθώς ο προπονητής μας πέτυχε στην φετινή σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και την άνοδο της ομάδας. Δεν μπήκαμε ακόμη σε συζητήσεις, καθώς πρέπει πρώτα να καταρτιστεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας. Υπάρχει πρόθεση από μεριάς μου να εγκαταλείψω την προεδρία του σωματείου, όχι όμως το Δ.Σ. Σε 10-15 μέρες θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα σε όλα. Τόσο στο διοικητικό και οικονομικό σκέλος όσο και στο αγωνιστικό. Εννοείται όμως ότι τον πρώτο λόγο για τον πάγκο της ομάδας μας τον έχει ο Δημήτρης Ιωάννου.

Αφήνετε την προεδρία της ομάδας. Υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από κάποιον να αναλάβει;

Υπάρχει ενθουσιασμός.  Απ’ ότι φαίνεται τη νέα σεζόν θα είναι ενδεκαμελές το Δ.Σ. στη νέα χρονιά καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Υπάρχει και άτομο που ενδιαφέρεται να αναλάβει καθήκοντα προέδρου. Ακόμη όμως δεν μπορώ να προβώ σε ανακοινώσεις ονομάτων.