Θέσεις για προπονητές στον Παφιακό!

Από: Γιώργος Γεωργίου

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΘΕΣΕΩΝ 5 ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Ο Παφιακός ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για 5 θέσεις προπονητών στις Ακαδημίες για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
(TMHMATA: MINI, U-14, U16, U18)

Κριτήρια, όροι και προϋποθέσεις αίτησης για θέση προπονητή στις Ακαδημίες.
1. Να είναι κάτοχος διπλώματος Σχολής Προπονητών Πετοσφαίρισης εγκεκριμένης από την F.I.V.B. ή να είναι κάτοχος διπλώματος της Σχολής προπονητών της Κ.Ο.Π.Ε.
Νοείται επίσης ότι σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού και των εσωτερικών κανονισμών της ΚΟΠΕ ο «προπονητής» υποχρεούται να εγγραφεί στο Μητρώο Προπονητών της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης παρουσιάζοντας τα έγγραφα που απαιτούνται.

2. Οι προπονητές που θα ενταχθούν στις Ακαδημίες του Παφιακού την τρέχουσα περίοδο πρέπει να είναι σε θέση:
α.Να ακολουθούν τους κανόνες λειτουργίας της Ακαδημίας Παφιακού και τις κατευθύνσεις, οδηγίες που θα δίνονται από την διοίκηση της Ακαδημίας.
β.Nα οργανώσουν την ομάδα που θα αναλάβουν.
γ. Να μπορούν να διδάσκουν τα παιδιά, ιδιαίτερα τη Βασική Τεχνική, σωστά και μεθοδευμένα.
δ. Να έχουν τις γνώσεις, το χαρακτήρα, αλλά και την υπομονή να διαπαιδαγωγήσουν τα παιδιά (Παιδαγωγική, Συναισθηματική και Ψυχοκινητική προσέγγιση των παιδιών) ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε ηλικίας.
ε. Οι προπονητές πρέπει να συμφωνούν και να αποδέχονται τη φιλοσοφία και τους στόχους της Ακαδημίας .
στ. Να είναι σε θέση να ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες και υποχρεώσεις των τμημάτων που αναλαμβάνουν .Να μπορούν πέραν από την ομάδα που προπονούν, να συνεργάζονται και να βοηθούν συνάδελφο τους προπονητή σε επίσημους αγώνες.
η. Να μπορούν με την επαγγελματική τους συνείδηση και συμπεριφορά να καλλιεργούν το ανάλογο πνεύμα στα παιδιά που προπονούν και τις ομάδες τους .
θ. Να κατανοούν, να συμμερίζονται τις αποφάσεις και υποδείξεις των ειδικών και να συνεργάζονται με αυτούς .
ι. Να είναι σε θέση να παρακολουθούν τα Επιμορφωτικά Προγράμματα της Ομοσπονδίας και της Ακαδημίας.
κ. Να έχει τις προϋποθέσεις να ενταχθεί στο Ε.Σ.Υ.Α.Α.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως υποβάλουν τις αιτήσεις τους με βιογραφικό σημείωμα και αντίγραφα των σχετικών διπλωμάτων μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 και να δηλώσουν τουλάχιστον 2 ομάδες που ενδιαφέρονται να προπονούν.
Οι αιτήσεις μπορούν να δοθούν στον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου κ. Γιώργο Κανικλίδη ή στο e-mail: [email protected]