«ΗΡΩΙΚΗ» εμφάνιση και ΑΝΟΔΟΣ για την Γεροσκήπου FC στην Επίλεκτη Κατηγορία!!!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Είναι πλέον γεγονός! Η πρωταθλήτρια ΠΟΑΣΠ Γεροσκήπου FC, στην νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ, καθώς κέρδισε στην προημιτελική φάση του Πρωταθλήματος Ένταξης τον ΛΕΝΑ Λεμεσού με σκορ 2-4.

Το σύνολο του Δημήτρη Ιωάννου το απόγευμα της Κυριακής στο Κοινοτικό Στάδιο Ερήμης έδειξε «ψυχή» και με το «έτσι θέλω» πανηγύρισε μία ΗΡΩΙΚΗ άνοδο στην παράταση του αγώνα, παρότι αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 56ο λεπτό της συνάντησης.

Το σκορ άνοιξε στο 22ο λεπτό ο Μάριος Ιωάννου για την Γεροσκήπου, ωστόσο ο ΛΕΝΑΣ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα λίγο πριν την λήξη του α’ μέρους.

Στην επανάληψη, εξελίχθηκαν σκηνές άπειρου κάλλους με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται σε αντιπαράθεση και την ένταση να μεταφέρεται και μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Αποτέλεσμα αυτού, η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο επιθετικός της Γεροσκήπους FC Κώστας Σολωμού στο 56ο λεπτό. Ταυτόχρονα, ο ρεφ της συνάντησης απέβαλε και τους προπονητές των δύο ομάδων. Να σημειώσουμε ότι λίγο πριν ο διαιτητής  αρνήθηκε «καθαρό» πέναλτι για την ομάδα της Πάφου.

Μετά από αρκετή καθυστέρηση, το παιχνίδι επανάρχισε, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να σκοράρουν και το παιχνίδι να οδηγείται στην ημίωρο παράταση.

Εκεί, η Γεροσκήπου FC είχε ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον James Sanderson. Αρχινά ο Άγγλος μέσος κέρδισε πέναλτι στο 92’ το οποίο μετέτρεψε σε γκολ βάζοντας μπροστά την ομάδα του με 2-1.

Η απάντηση και πάλι του ΛΕΝΑ ήταν άμεση. Πέντε λεπτά αργότερα έφερε και πάλι το ματς στα ίσα. Το πρώτο μέρος της παράτασης έληξε με το ισόπαλο 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Δημήτρη Ιωάννου μπήκαν αποφασισμένοι να κερδίσουν τον αγώνα και τα κατάφεραν!

Ο James Sanderson και πάλι από το σημείο του πέναλτι έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ στο 108’ και πέντε λεπτά αργότερα έγραψε τον πιο ωραίο επίλογο στο ματς πετυχαίνοντας το τελικό 2-4!

Απ’ εκεί και έπειτα ακολούθησε και πάλι ένταση και προσωρινή διακοπή του αγώνα λόγω επίθεσης του κόσμου και των ποδοσφαιριστών του ΛΕΝΑ προς τον διαιτητή.

Όταν οι τόνοι έπεσαν, το παιχνίδι συνεχίστηκε, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο σκορ. Το τελικό 2-4 δίνει την άνοδο στην Γεροσκήπου FC για την Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ.

Φωτογραφίες: David Grimason