Με ήττα ολοκλήρωσε την σεζόν ο Ακρίτας… «Σφραγίστηκε» η παραμονή!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Την ήττα με 4-1 γνώρισε ο Ακρίτας Χλώρακας το απόγευμα του Σαββάτου στο Γ.Σ.Ζ από τον ΑΣΙΛ Λύσης του Άγγελου Ευθυμίου, στα πλαίσια της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Το ξεκίνημα ήταν «ονειρικό» για το σωματείο της Χλώρακας, καθώς ευτύχησε μόλις στο πρώτο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον νεαρό Γιώργο Βασιλείου να βρίσκει δίκτυα. Συγκεκριμένα, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 0-1.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι άρχισαν δειλά-δειλά να κερδίζουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, στο 36ο λεπτό ο Μάρκος Μιχαήλ με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Το 1-1 ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, το σύνολο του Άγγελου Ευθυμίου συνέχισε να πιέζει την άμυνα του Ακρίτα και στο 50ο λεπτό κατάφερε να πάρει για πρώτη φορά στον αγώνα προβάδισμα και πάλι με τον Μάρκο Μιχαήλ.

Απ’ εκεί και έπειτα η ομάδα του Ακρίτα προσπάθησε να αντιδράσει και λίγο έλειψε να φέρει  το ματς στα ίσα. Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Λουκαϊδης ήταν άτυχος στο 70’ ,καθώς είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι μετά από το σουτ του.

Στο 79’ ο ΑΣΙΛ κατάφερε να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη με τον Δημητρίου να χρίζεται σκόρερ και να σημειώνει το 3-1.

Σαν να μην έφθανε αυτό για τον Ακρίτα δέχθηκε και τέταρτο γκολ, με τον Μάρκο Μιχαήλ λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

Με την σημερινή ήττα ο Ακρίτας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στην φετινή σεζόν έχοντας συγκομιδή 35 βαθμούς. Ταυτόχρονα, τερματίζει στην 12η θέση, μία πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, μιας και το ΘΟΪ Λακατάμιας ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.