Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε η κατηγορία u13 στο τμήμα της υδατοσφαίρισης του Ν.Ο Πάφου

Από: Antri Pilea

Τυχερός όποιος παρευρέθηκε στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πάφου η ώρα 11 π.μ και παρακολούθησε τον αγώνα στην κατηγορία U13, όπου οι μικροί ήρωες τα έδωσαν  “όλα” .

Η ομάδα του u13 δίδαξε με την παρουσίαση της πως δεν γίνεται να κερδίζουμε πάντα στη ζωή, αφού στα ομαδικά αθλήματα η ήττα είναι μέρος και κομμάτι του παιχνιδιού. Ο αθλητισμός όμως κάνει τα παιδιά πιο δυνατά και αποκτούν αυτοπεποίθηση, όπως είδαμε και την Κυριακή μαθαίνοντας του παράλληλα να έχουν υπομονή, επιμονή και αντοχή.

Κάθε λεπτό που περνούσε πάλευαν οι μικροί αθλητές και ενώ στην αρχή προηγήθηκαν στην βαθμολογία 8-7, λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού ο Ν.Ο Λάρνακας κατάφερε να προηγηθεί και να πάρει τη νίκη.

Σημασία όμως δεν έχει η νίκη, αλλά τα μηνύματα αισιοδοξίας που έδωσαν οι αθλητές με το παιχνίδι αυτό, ως ένα μήνυμα ελπίδας και θετικότητας για όλα αυτά που συμβαίνουν στα γήπεδα. Υπάρχει το πάθος και η αγωνιστικότητα και ποτέ δεν θα σβήσει όταν υπάρχουν αθλητές που παλεύουν και αγωνίζονται μέχρι τέλους.