Ο Άθως Δημητρίου στο “AthlitikaPress”: “Το εξαιρετικό κλίμα το μυστικό της επιτυχίας μας”

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στο “AthlitikaPress” μίλησε αποκλειστικά ο αρχηγός της καλαθοσφαιρικής ομάδας Ανδρών του ΑΠΟΠ Άθως Δημητρίου. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής αναφέρθηκε στην “ονειρική” φετινή σεζόν της ομάδας του που συνδυάστηκε με την κατάκτηση τόσο του Κυπέλλου όσο και του πρωταθλήματος στην Β’1 Κατηγορία.

Η φετινή σεζόν ήταν ονειρική για την ομάδα σας με την κατάκτηση του νταμπλ. Ποιο πιστεύεις είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

Θεωρώ ότι η επιτυχημένη φετινή σεζόν οφείλεται στην σκληρή δουλειά και το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε μέσα στην ομάδα.

Τι να περιμένει ο κόσμος της Πάφου από τον ΑΠΟΠ στα επόμενα χρόνια;

Ο κόσμος της Πάφου μπορεί να περιμένει ότι ο ΑΠΟΠ θα συνεχίσει την καλή δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια και θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα επίπεδα.

Πως είναι να ηγείσαι μίας ομάδας; Έχει έξτρα πίεση να είσαι αρχηγός;

Το να ηγείσαι μιας ομάδας είναι μεγάλο προνόμιο και την ίδια ώρα είναι και μεγάλη ευθύνη. Δεν το βλέπω σαν πίεση, αλλά σαν ευκαιρία που μου δόθηκε να είμαι αρχηγός της ομάδας και πάντα να προσπαθώ για το καλύτερο.

Είναι η φετινή σεζόν τόσο ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο μία από τις καλύτερες της καριέρας σου;

Η φετινή σεζόν όντως ήταν από τις καλύτερες της καριέρας μου τόσο σε ομαδικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, καθώς το κλίμα της ομάδας ήταν εξαιρετικό αλλά και αγωνιστικά καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας και με το παραπάνω, μιας και ξεκινήσαμε με στόχο να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα και καταφέραμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στο φίλαθλο κοινό της Πάφου και πιο συγκεκριμένα του ΑΠΟΠ;

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΑΠΟΠ και της Πάφου για την συνεχή στήριξη που μας έδωσε όλη την χρονιά και να ευχηθώ να συνεχίσει να μας στηρίζει και τη νέα σεζόν. Θα ήθελα επίσης να ζητήσω από τον κόσμο της Πάφου να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο το άθλημα της Καλαθόσφαιρας στην επαρχία μας.