Συνάντηση με Κούμα είχαν οι Αγροτικές Ομοσπονδίες Ποδοσφαίρου

Από: Γιώργος Γεωργίου

Συνάντηση με τους Προέδρους και Εκπροσώπους των Αγροτικών Ομοσπονδιών είχε το απόγευμα της Τρίτης 14 Μαϊου στα Γραφεία της ΚΟΠ ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γιώργος Κούμας, στην παρουσία του Αναπληρωτή Προέδρου Χάρη Λοϊζίδη, των Εκπροσώπων των Μικρών Κατηγοριών στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και του Γενικού Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Αγροτικά Σωματεία με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ να τονίζει πως ή Ομοσπονδία, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, θα συμβάλει στην επίλυση αυτών των προβλημάτων.

“Μεταξύ ΚΟΠ και ΣΤΟΚ υπάρχει μια άριστη συνεργασία και στόχος μας είναι η συνεργασία αυτή να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Το αγροτικό ποδόσφαιρο αποτελεί το κύτταρο του ποδοσφαίρου μας και ως ΚΟΠ, θα σας στηρίξουμε, σε λογικά πλαίσια και στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας”, ανέφερε ο στους Εκπροσώπους των Αγροτικών Ομοσπονδιών ο Γιώργος Κούμας.
Παράλληλα τους ενημέρωσε για την υλοποίηση περσινής υπόσχεσης που τους είχε δώσει, για κάλυψη των εξόδων διαιτησίας στους φετινούς αγώνες του Πρωταθλήματος Ένταξης.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ Μαρίνος Τιμοθέου, εξήρε την άψογη συνεργασία μεταξύ ΚΟΠ και ΣΤΟΚ και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τους συνεργάτες του για την στήριξη τους.

Μετά το τέλος της συνάντησης, έγινε η επίδοση της ετήσιας χορηγίας της ΚΟΠ προς τις 11 Αγροτικές Ομοσπονδίες.