Η ελεύθερη Αμμόχωστος φιλοξενεί το Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα

Από: Stelios Pericleous

Η ελεύθερη Αμμόχωστος φιλοξενεί το Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης.

Το Λύκειο Πέτρου και Παύλου Λεμεσού στο πρωτάθλημα Θηλέων και το Grammar School Λεμεσού στους Αρρένες διεκδικούν τον τίτλο.

Πρωτάθλημα Θηλέων

Στο πρωτάθλημα Θηλέων που φιλοξενείται στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών Αναγέννησης Δερύνειας στις 11:00 τη Δευτέρα 13 Μαϊου στον Α Ημιτελικό το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει το Λύκειο Σχολής Μωραϊτη. Στο Β Ημιτελικό που θα γίνει στις 13:00 το Λύκειο Αποστόλου Πέτρου και Παύλου Λεμεσού θα αντιμετωπίσει το 1ο Γενικό Λύκειο Ελασσόνας.

Πρωτάθλημα Αρρένων

Στο πρωτάθλημα Αρρένων, οι αγώνες του οποίου θα φιλοξενηθούν στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών Δήμου Παραλιμνίου στον Α Ημιτελικό το Λύκειο Σχολής Μωραϊτη θα αντιμετωπίσει το 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 10:30 το πρωί της Δευτέρας 13 Μαϊου 2019.
Στον Β Ημιτελικό το Grammar School Λεμεσού θα αντιμετωπίσει το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Το παιχνίδι θα έχει ώρα έναρξης τις 12:30.

Στις 09:00 το πρωί στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών Δήμου Παραλιμνίου θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης παρουσία όλων των σχολείων.

Την Κυριακή 12 Μαϊου 2019 έγινε η τεχνική σύσκεψη παρουσία της επιθεωρήτριας του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Κάλλης Χατζηϊωσήφ και Ελλήνων εκπαιδευτικών.

Στιγμιότυπο από την Τεχνική σύσκεψη.