Αγώνας Τριάθλου την Κυριακή 19/5 στην Πάφο

Από: Γιώργος Γεωργίου

Ο Δήμος Πάφου, ο Ναυτικός Όμιλος Πάφου και το Σωματείο Ερασιτεχνών και Βετεράνων Αθλητών Στέλιος Κυριακίδης οργανώνουν Αγώνα Τριάθλου την Κυριακή 19 Μάϊου 2019, με αφετηρία και τερματισμό τα Δημοτικά Μπάνια Πάφου.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο επίσημο ημερολόγιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου, για το πρωτάθλημα Sprint απόστασης, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τριάθλου και αναμένεται η συμμετοχή πέραν των 150 αθλητών από Κύπρο αλλά και από το εξωτερικό.

Το Sprint Triathlon, αποτελείται από 750 μέτρα κολύμπι, 20 χιλιόμετρα ποδηλασία, και δρόμο απόστασης 5 χιλιομέτρων στη παραλιακή περιοχή της Κάτω Πάφου.

Για σκοπούς ομαλής διεξαγωγής του αγώνα και για λόγους ασφάλειας των αθλητών, η διαδρομή της ποδηλασίας, θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία από τις 8.00 – 9.45 π.μ.

Συγκεκριμένα κλειστή θα είναι η Λεωφ. Ποσειδώνος, από τα Δημοτικά μπάνια μέχρι την Οδό Μελίνας Μερκούρη, η άνοδος αλλά και η κάθοδος της Οδού Μελίνας Μερκούρη και το νότιο τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού από τα φώτα τροχαίας μέχρι και τον κυκλικό κόμβο στην συμβολή της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και Λεωφόρο Ευρώπης

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας, παρακαλείται το κοινό να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων ή και των σχετικών σημάνσεων, προς αποφυγή ταλαιπωρίας.