Oλοκληρώθηκε το ταξίδι στο Τορίνο για την Juventus Academy Cyprus (Eικόνες)

Από: Stelios Pericleous

Aπό το Σάββατο 4 Μαϊου μέχρι την Τετάρτη 8 Μαίου, απόλαυσαν την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία 63 μέλοι της Juventus Academy Cyprus στο Τορίνο. Συγκεκριμένα, στην αποστολή βρίσκονταν και νεαρά παιδιά από το παράρτημα της Juventus στην Πάφο, τα οποία συνοδεύονται από τον προπονητή τους Σάσα Γιοβάνοβιτς.

Όπως ανέφερε την προηγούμενη εβδομάδα η ιστοσελίδας μας, το παρών του έδωσε και ο Κύπριος ποδοσφαιριστής της JUVENTUS Γρηγόρης Κάστανος. Οι νεαροί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αναμνηστικά αυτόγραφα. 

Επίσης, τα παιδία της ακαδημίας της Juventus Cyprus, πραγματοποίησαν την επίσκεψη τους στο Μουσείο της Juventus και την ξενάγηση στο υπερσύγχρονο Juventus Stadium. Είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος και σε προπονήσεις με Ιτάλους προπονητές της Juventus στό στάδιο GRANDE TORINO στο αθλητικό χωρίο Cantalupa.

Tέλος, είχαν την τιμή να αγωνιστούν σε τρία 3 επίσημα φιλικά με τις ομάδες του 2011, 2009 και 2008 της Juventus Ιταλίας, στο αθλητικό κέντρο της Juventus στο Grugliasco.

Δείτε εικόνες απο το ταξίδι της Juventus Academy Cyprus στο Τορίνο: