Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε στο πρώτο δείγμα γραφής της η Προεθνική ομάδα Ανδρών που προετοιμάζεται ενόψει των Μικρών Κρατών Ευρώπης του Μαυροβουνίου μεταξύ 28 Μαϊου – 01 Ιουνίου. Στο πρώτο φιλικό τεστ με την Ουγγαρία κέρδισε στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου με 3-1 σετ αποκτώντας ψυχολογία.

Ο Χόρχε Κανεστράτσι είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τους διεθνείς σε ένα πολύ δυνατό φιλικό και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Στο πρώτο σετ οι Ούγγροι κέρδισαν σε κλειστό παιχνίδι 23-25 και προηγήθηκαν 0-1. Αυτό δεν πτόησε τους διεθνείς που στο δεύτερο σετ ανέτρεψαν τα δεδομένα και ενώ έχαναν 17-18 κέρδισαν με 25-21 και ισοφάρισαν σε 1-1 τον αγώνα.

Πολύ ωραίος ήταν ο αγώνας στο τρίτο σετ που κρίθηκε στις λεπτομέρειες που ήταν… κυπριακές αφού κερδίσαμε 27-25 και ανατρέψαμε τα δεδομένα 2-1. Στο τέταρτο σετ η Προεθνική ήταν ανώτερη και κέρδισε 25-20 εξασφαλίζοντας τη φιλική νίκη.

Ο Χόρχε Κανεστράτσι χρησιμοποίησε τους: A. Xρυσοστόμου, Σιαπάνης, Αποστόλου, Χαριδήμου, Παφίτης, Αλεξίου – Λίμπερο 1: Παπαχριστοδούλου, Λίμπερο 2: Αντωνίου – Αλλαγές: Γεωργίου, Προδρόμου, Χριστοφόρου.

Ο βοηθός προπονητής Χρίστος Πούλακκος μιλώντας μετά τον αγώνα ανέφερε ότι ήταν ένα καλό τεστ για την Εθνική άνκαι δεν μπορούν να βγουν πολλά συμπεράσματα. Όπως είπε, η εμφάνιση των διεθνών ήταν αρκετά καλή και βλέπουν πλέον τη συνέχεια.

Την Κυριακή στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου θα γίνει ο δεύτερος αγώνας με την Εθνική Ουγγαρία και η ΚΟΠΕ καλεί τους φίλους του βόλεϊ και όχι μόνο να βρεθούν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την ομάδα μας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here