Μεγάλη νίκη του Ακρίτα!!! Άξια η παραμονή του στην κατηγορία!

Από: Γιώργος Γεωργίου

Στα πλαίσια της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής, ο Ακρίτας κέρδισε στην Χλώρακα με 3-2 τον Οθέλλο Αθηαίνου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου παραμένει στην Β’ Κατηγορία.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Ονησίφορος Παχταλιάς στο 22ο λεπτό της συνάντησης. Η απάντηση ωστόσο του Οθέλλου ήταν άμεση. Πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα της Αθηαίνους ισοφάρισε με τον Τζόνσον σε 1-1, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Σωκράτους μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να πάρει το τρίποντο και τα κατάφερε.

Στο 74ο λεπτό και αφού πρώτα πίεζε ασφυχτικά την άμυνα του Οθέλλου, o Ακρίτας βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα! Αυτή την φορά ο Μεχντί Τζάκι με κοντινό πλασέ σημείωσε το 2-1.

Ο 21χρονος Μαροκινός επιθετικός των «πρασίνων» ήταν αυτός που «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για τους γηπεδούχους. Πιο συγκεκριμένα, ο Τζάκι στο 83ο λεπτό σημείωσε το 3-1.

Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο σκορ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Σολάρι στο 91’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Φωτογραφίες: David Grimason