Με το Ισραήλ αρχίζει η Εθνική Γυναικών (Πρόγραμμα – Λεπτομέρειες)

Από: Μαρίνα Σταύρου

Με το Ισραήλ αρχίζει τις υποχρεώσεις της στον Α’ Όμιλο του Silver League που θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση η Εθνική Γυναικών. Η ομάδα μας που θα χρησιμοποιεί ως έδρα το Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου θα φιλοξενήσει το Ισραήλ στις 19:00 το Σάββατο 25 Μαϊου 2019.

Με βάση το πρόγραμμα, ακολούθως θα φιλοξενήσουμε τη Γεωργία στις 04 Ιουνίου 2019 στις 19:30 για την 3η αγωνιστική. Για τον Όμιλο θα διεξαχθεί και ο αγώνας Iσραήλ – Ρουμανία. Στις 08 Ιουνίου η Εθνική μας θα ταξιδέψει στην Τιφλίδα όπου στη New Volleyball Arena Τiblici θα αντιμετωπίσει για την 4η αγωνιστική τη Γεωργία στις 18:00 ώρα Κύπρου.

Οι Ρουμάνες θα φιλοξενήσουν τις Ισραηλινές. Στις 12 Ιουνίου 2019 έχουμε νέα έξοδο στην Ρουμανία για την 5η αγωνιστική όπου στη Sala Polivalenta Alexandria θα αγωνιστούμε στην πόλη Αλεξάντρια με την Ρουμανία στις 17:00 ώρα Κύπρου. Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής η Εθνική θα ταξιδέψει στην πόλη Χάϊφα όπου θα γίνει ο αγώνας με το Ισραήλ στην Romena Sports Αrena στις 19:30. Στην Τιφλίδα θα γίνει ο αγώνας Γεωργία – Ισραήλ.
Eξάλλου, στις 18 Ιουνίου 2019 θα γίνει ο εξ αναβολής αγώνας για την 2η αγωνιστική απέναντι στην Ρουμανία στις 19:30. Παραμένει σε εκκρεμότητα πότε θα γίνει ο αγώνας Ρουμανία – Γεωργία.

Για τον Β Όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες: Πορτογαλία, Ελλάδα, Σλοβενία και Εσθονία.

Η Εθνική μας είναι στην 8η θέση της κατάταξης και βρίσκεται στο νούμερο 37 του ranking. Στην πρώτη θέση του ranking βρίσκεται η Ρουμανία (νούμερο 18 στο ranking). Nούμερο 2 είναι η Σλοβενία (νούμερο 20 στο ranking). Στην τρίτη θέση είναι η Πορτογαλία (νούμερο 22 στο ranking), Η Γεωργία είναι στην τέταρτη θέση κατάταξης (νούμερο 25 του ranking). Το Ισραήλ είναι πέμπτο (νούμερο 27 στο ranking). H Eλλάδα είναι στην 6η θέση κατάταξης (νούμερο 28 στο ranking) και η Εσθονία στην 7η θέση κατάταξης (νούμερο 29 στο ranking).

H Πορτογαλία συμμετέχει στο Silver League αφού τερμάτισε στην τελευταία θέση του Golden League.
Στο φάϊναλ – φορ θα προκριθούν οι δυο πρώτες ομάδες του κάθε Ομίλου.